Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil stilfulde stueborde online, som skaber en god stemning


Filter

Billige borde til stuen fra ok-living

Uanset om det er til en hyggelig vinterdag med en kop te og en bog, en afslappende aften med chips og chokolade eller en hyggelig kaffesludder - et sofabord er et must i en smukt indrettet stue. Her kan du behageligt hvile dine fødder, have lækkerier klar eller arbejde afslappet på din bærbare computer. Et sofabord er dog ikke kun praktisk, det fuldender også udseendet i stuen. Derfor er det vigtigt, at du køber det rigtige sofabord. For at sikre, at dit nye sofabord fra vores online butik passer godt til dig og din indretning, bør du overveje nøje, hvilken størrelse, farve og form det skal have. I vores sortiment tilbyder vi et stort udvalg af forskellige modeller.

Billige sofaborde og sideborde

Hvis du vil købe et sofabord online, finder du både sofaborde og sideborde. Hvad er forskellen mellem dem? En vigtig faktor er størrelsen. Et klassisk sofabord har normalt mere overflade og kan derfor have mange forskellige anvendelsesmuligheder. Sofabordet placeres foran sofaen og udgør sammen med sofaen centrum i stuen. Et sidebord derimod er normalt mindre, og det kan være højere og placeres ofte ved siden af sofaen eller andre steder i stuen.

Et bord i stuen er ikke kun et designelement, men det er også praktisk til at stille daglige genstande eller dekorative objekter. Glas, kopper og tallerkener, men også vaser og frugtskåle har brug for en plads - her kommer sofaborde og sideborde i brug. Når du har gæster, sidder hyggeligt i stuen og snakker over en kop kaffe og kage, har du brug for et passende sofabord.

Forme og materialer i oversigten - sofaborde og sideborde fra ok-living

Hvad en almindelig sofaborde kan, kan også et sofaborde med ekstra rum og skuffer. Derfor finder du i vores sortiment ikke kun enkle, moderne og billige stueborde, men også borde til stuen i forskellige varianter. Runde, ovale, kvadratiske, rektangulære, med åbne rum, skuffer og endda højdejusterbare modeller kan findes i vores sortiment. Vores designs er moderne - fra klassiske borde i hvid, til stueborde med betonoptik og antik træoptik, samt varianter i mørke farver og højglans.

At et stuebord fuldender udseendet i stuen og fungerer som opbevaring til service, vaser og andre hverdagsgenstande er en vigtig grund til at købe det online. Hvis du foretrækker det praktiske, kan du skabe ekstra opbevaringsplads med et stuebord med skuffer og rum.

Køb af stueborde online og korrekt vedligeholdelse

Stueborde er en fantastisk måde at tilføje dekorative accenter i stuen. Hvad med for eksempel en smuk blomsterbuket i en vase eller en dekorativ sødighedsskål? Smukke lysestager skaber også en hyggelig atmosfære om aftenen. Når du har bestilt et stuebord online, vil du naturligvis gerne kunne bruge det i lang tid. Derfor er det vigtigt at pleje det ordentligt.

Træborde rengøres bedst med en blød bomuldsklud. Af og til bør du også aftørre det med en let fugtig klud for at fjerne støv og snavs mere grundigt. Kunststof-, metal- og glasstueborde er hurtigt modtagelige for ridser, så de bør aftørres hyppigere. Her egner bløde bomuldsklude sig og milde rengøringsmidler. Tør altid efter med en tør klud for at undgå pletter og streger. Du kan også bruge duge og underkopper for at give ekstra beskyttelse.

Hos ok-living finder du smukke stueborde og flere andre møbler til stueområdet.

Tag hensyn til din personlige smag og din indretningsstil, inden du køber et nyt stuebord. Overvej, hvilken hovedfunktion møblet skal have, og hvor meget plads du har i dit stueområde. Hvis du ønsker at skabe et højdepunkt i stuen, så vælg en iøjnefaldende model, f.eks. med metalelementer. Hvis stuebordet kun skal bruges til at stille ting på, kan en lille model med bordplade være tilstrækkelig. Hvis du har genstande, som du gerne vil opbevare pænt, har vi også borde med hylder og skuffer. Hvis du har brug for mere opbevaringsplads, tilbyder vi også mange møbler til stueområdet i vores butik, som kan bruges til opbevaring. Udover åbne stuelivsreoler finder du også rummelige stueskabe her. Alle vores møbler er ikke kun billige at anskaffe, de er også af høj kvalitet, ekstremt robuste og holdbare. Du vil have glæde af ok-living møbler i lang tid.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser