Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Stolesæt zum Wohlfühlen


Filter

Gartensætmøbler fra ok-living - ikke kun komfortable og af høj kvalitet, men også prisvenlige.

Er du træt af dine gamle havemøbler og vil endelig købe nye udendørsmøbler? Så er det vigtigt at overveje, hvilken type havemøbler der bedst opfylder dine behov. Inden du køber, skal du tænke på følgende: Hvor meget tid tilbringer du udendørs? Holder du gerne hele eftermiddage alene i haven? Så er både en behagelig liggestol og en Hollywoodsving i metal perfekte til afslapning. Hvis du derimod holder middagsselskaber og grillfester i haven eller på terrassen med gæster, er sætgrupper i kunststof - for eksempel i polyrattan - et godt valg. Her finder alle en passende siddeplads. Hvis du af pladsmæssige årsager ikke har så meget plads, kan du vælge en havestol i metal eller træ og en passende bord. Kig dig omkring i vores butik, her finder du helt sikkert det rette sætmøbel til dit udendørsområde.

At købe havemøbler - hvilket materiale egner sig til udendørs brug

For at bevare deres tiltalende udseende kræver nogle af havemøblerne lidt mere pleje og beskyttelse. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på materialet ved køb af de nye terrassemøbler. Ellers kan det ske, at havemøblerne til udendørs brug allerede skal udskiftes efter en sæson. Generelt bør de materialer, der bruges til havemøbler, altid være velegnede til udendørs brug og være vejrbestandige og robuste. Alle vores havemøbler er perfekte til udendørs brug og er lavet af materialer, der nemt kan modstå almindelige vejrforhold.

Når du leder efter den nye havemøbel-sæt, for eksempel komfortable have stole og solsenge, men også havestole og liggestole til haven, er det vigtigt at overveje, hvilket materiale der passer bedst til dine udendørs møbler og hvad der tiltaler dig mest. Holdbarhed, komfort og stil spiller også en vigtig rolle ved køb af havemøbler. Skab nu din have med fantastiske siddepladser som havebænke, solsenge, have stole og smukke loungemøbler til haven.

At købe havemøbler af plastik

Når du vælger havemøbler af plastik, vælger du ikke kun de smukkeste udendørs møbler, men også havemøbler, der er særligt populære på grund af deres lette vedligeholdelse. På markedet findes der talrige plastikmøbler, der er meget veludførte og har et tiltalende udseende. Havemøbler af plastik fås i forskellige farver og designs og er nemme at rengøre.

Havemøbler af kunstrotting, som polyrattan, ligner ægte rattan visuelt meget, men har flere fordele i forhold til det ægte materiale. Sætgrupper af polyrattan til udendørs brug samt strandkurve af de flettede syntetiske fibre er meget modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. UV-stråling og fugt har næsten ingen indvirkning på dette materiale.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 68227 bedømmelser