Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Moderne pallemøbler til haven, altanen og terrassen


Filter

Ny trend til små penge: Møbler lavet af europaller

Flere og flere mennesker opdager dem: Palle-møbler. Det er ikke overraskende, at denne trend vokser, for møbler lavet af paller har flere fordele. Uanset om de er moderne og enkle eller middelhavsinspirerede og legesyge, tilpasser disse møbler sig, afhængigt af hvordan de behandles, opstilles og udstyres med passende tilbehør. Europa-paller kan desuden købes relativt billigt online eller i butikker. Samlingen er også let, selv for personer uden eller med lidt håndværksmæssig erfaring. Afslut dine nye palle-møbler med individuelle moduler og komfortable og kvalitetsrige palle-puder fra vores online-shop og læn dig afslappet tilbage.

Europalet-møbler er ikke kun smukke, men også fleksible

Hvis du lige er i gang med at omstrukturere din have eller blot leder efter smukke møbler til udendørsområdet, men ikke ønsker at ty til almindelige havemøbler, men derimod ønsker at skabe noget individuelt og ekstraordinært, så vil du med garanti finde noget hos os. Palle-møbler i haven er en absolut trend og skaber en særlig atmosfære gennem deres enkelhed og fleksibilitet, som mange vil misunde dig.

Palle-møbler ser ikke kun fantastiske ud, de er også nemme at bygge selv og kan udvides efter behov. I haven, på balkonen eller terrassen kan møbler lavet af europaller tilpasses perfekt til dine forhold og pladsforhold gennem individuelle moduler som siddepladser, borde, ryglæn og armlæn samt passende puder. Som en lille siddeplads, en dejlig siddegruppe eller en rummelig lounge, integrerer møbler af europaller sig, hvor du ønsker det. Dette gør dem så populære og til ægte alsidige møbler.

Møbler lavet af paller, der inviterer til drømmeri

Forestil dig en ny hyggelig paletsofa, der kan modstå enhver form for vejr og imponerer med sin enkle skønhed. Den enkle elegance i dette nye møbel kombineres med din personlige stil. Læg dig på denne sofa, der passer så perfekt ind i din have, krøl dig sammen i palle-puderne og læs en bog, mens du nyder solen. Hvis du har et begrænset budget, men stadig lægger vægt på smukke og kvalitetsmøbler, der er helt i trend, så kig rundt, lad dig inspirere og skab dit unikke møbel lavet af europaller nu.

Der er ingen grænser for din kreativitet, når du designer møbler lavet af paller.

Paller er ikke kun yderst alsidige i størrelse og form, men også farve og udseende, og dermed den samlede virkning af møblet, kan skræddersys helt individuelt. Nogle foretrækker en mere rustik stil, mens andre foretrækker en mere elegant stil. Alt er muligt. De enkelte europaller kan nemt ombygges ved at male dem i den ønskede farve. Med de passende palle-puder i din ønskede farve og tilbehør, kan du skabe dit unikke møbelstykke, som ingen andre har.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser