Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb highboards af høj kvalitet billigt online


Filter

Giv dit hjem en individuel indretning med en ny høj kommode

Høj kommode er et meget værdsat og praktisk møbel. På grund af dens slankere bredde kan de billige høje kommoder fra ok-living bruges alsidigt i alle mulige rum. I modsætning til sideboards og lave kommoder optager høje kommoder mindre plads og tilbyder alligevel rigelig opbevaringsplads til alle dine ejendele på grund af deres højde. Uanset om det er service, fotoalbums, bøger, lys eller boligtilbehør - her er der ingen begrænsninger for din kreativitet og behov.

Dit nye billige høje kommode passer ikke kun i stuen

Uanset om du har brug for den perfekte opbevaringsplads til stuen, kontoret, børneværelset, gangen eller spiseområdet, køkkenet eller soveværelset, så er de billige høje kommoder ideelle møbler. Deres kombination af smal bredde og større højde op til 120 × 180 cm giver dig masser af opbevaringsplads og plads, som du kan indrette helt individuelt. Symbiosen mellem åbne og lukkede områder giver dig mulighed for at fjerne private eller forstyrrende genstande fra syne, samtidig med at du kan udstille dit dekor, som familiens fotos, bøger og souvenirs. Denne blanding gør de billige høje kommoder fra ok-living til ægte alsidige møbler.

I køkkenet kan du opbevare forsyninger beskyttet mod lys og fremvise dine kogebøger. I spiseområdet er høje kommoder med vitrinedøre velegnede til beskyttet opbevaring af dine vin- og cocktailglas samt specielle servietter. Har du brug for et lidt højere skab til dit tv, er den billige høje kommode fra ok-living den ideelle følgesvend til dit stue. Også i gangen er en høj kommode praktisk, hvor du kan opbevare nøgler, hatte og halstørklæder, paraplyer og indkøbsposer. Selv på kontoret eller børneværelset er disse opbevaringsmestre velegnede til bøger, hæfter og redskaber.

Looket skal passe til dig og dine behov

Ved køb af dit nye høje kommode online hos ok-living bør du overveje, hvilket formål dit kommode skal tjene. Hvis du gerne vil opbevare personlige genstande i det, bør du vælge et kommode med skuffer eller døre. Hvis du vil placere dit særlige service eller en samling af dine favoritstykker deri, så er en kommode med glaslåge eller en kommode-vitrine anbefalelsesværdig. På den måde kan du udstille dine ejendele og samtidig beskytte dem mod støv og andre partikler. På kontoret er en kommode med skuffer velegnet til al dit skriveredskaber og andet kontorudstyr.

Hvis du kan lide elegant, moderne design med det lille ekstra, bør du ikke gå glip af vores billige høje kommoder i sort højglans, hvid højglans eller betonoptik. Til industrielle og urbane stilarter tilbyder vi "Urban" linjen, hvor kommoder med mat metal og træoverflade danner en karakterfuld kontrast. Foretrækker du noget mere romantisk? Ok-living's høje kommoder i landstil i grå eller hvid giver dit hjem den rette vintage-karakter og skaber en hyggelig atmosfære.

Forskellige højder og opbevaringsrum til forskellige behov

For at sikre en ensartet karakter kan du også bestille det passende Lowboard og Sideboard online til dit nye høje kommode. Lowboards er de lavere skabe, der ofte placeres under fjernsynet. Sideboards tilbyder ligesom høje kommoder rummelig opbevaringsplads, men sideboards er ikke så høje og brede som høje kommoder.

Tag dig bare god tid til at kigge rundt i ok-living's online butik og bestil det passende sideboard og lowboard til dit nye høje kommode. Gå også ikke glip af vores billige stue reoler og tilhørende stueborde. Du har frit valg, bestil dit billige høje kommode i ok-living butikken i dag online og få det bekvemt leveret lige hjem til dig.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser