Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil billige højbede online


Filter

Erfyld drømmen om dit eget højbed til haven, altanen eller terrassen

Har du altid drømt om at dyrke dine egne planter, men bor i en lejlighed, hvor altanen eller terrassen er for lille? Med et højbed behøver du ikke længere at opgive din drøm om selvdyrkede tomater og friske krydderurter. Pladsbesparende og med en højde på mindst 50 cm over jorden giver et højbed dig en optimal flade til at følge dine planter succesfuldt vokse. Men selv dem, der har masser af plads og endda en have til rådighed, finder et højbed som et nyttigt redskab til at dyrke deres eget grøntsager eller krydderurter. Opdag vores sortiment og find højbede i mange størrelser og former fra ok-living.

Højbed eller almindelig bed - hvor er forskellen?

I modsætning til en almindelig bed giver de højere højbede dine planter en optimal solplacering, selv ved skråt lysindfald. På den anden side medfører højden af ​​højbedet en lidt hurtigere fordampningsproces. Jord i et højbed kan under visse omstændigheder tørre hurtigere ud og kræver hyppigere vanding. Det er selvfølgelig også muligt at plante grøntsager og urter i en almindelig bed, men arbejdet kan være lidt mere krævende her. Når du bruger et højbed, skal du købe speciel jord og fylde det med det. Når du anlægger en almindelig bed, skal du først grave den eksisterende jord op og erstatte den med bedjord.

En anden fordel ved højbedet er, at personer med fysiske begrænsninger har mulighed for at dyrke planter komfortabelt og uden forhindringer. På grund af den større afstand til jorden har snegle i haven sværere ved at nå grøntsagerne i højbedet. Selvom et drivhus er en gartnerens drøm og giver planterne bedre trivsel i det optimale, varme klima, er det på grund af størrelsen ikke muligt at have det i hvert hjem. Med et højbed finder du den perfekte løsning.

Højbede i forskellige materialer og former

Hvis du overvejer at købe et urte- eller grøntsagshøjbed, vil du stå over for et bredt udvalg. Online eller i byggemarkeder og lokale butikker findes der højbede i forskellige materialer, såsom træ, metal, granit eller plastik. Derudover findes der højbede i forskellige former, såsom rektangulære, kvadratiske eller runde. På den måde tilpasses de bedst dine krav og ønsker.

Når du køber og anlægger et højbed, er der nogle ting at overveje. Hvis du beslutter dig for at købe et højbed af træ, er det generelt en bedre beslutning at gå efter det lidt dyrere produkt. Billigt træ er meget følsomt over for vind og vejr, misfarves let og rådner hurtigt, hvis det ikke er behandlet. Hvis du foretrækker en lidt mere moderne og tidløs stil, kan du vælge at købe et højbed af metal. Denne type bed er ikke kun iøjnefaldende, men også yderst holdbart. På grund af dens tynde vægge giver denne form for højbed mere plads til selve bedet.

Højbede og meget mere til haveindretningen

Når dit nye højbed fra vores online-shop er ankommet til dit hjem, handler det om at anlægge bedet. Her bør du sørge for at placere højbedet i nord-syd retning for at udnytte sollyset optimalt. Ved planlægningen bør du også overveje, at ikke alle planter trives som naboer, mens andre danner gavnlige symbioser i højbedet og fremmer hinandens vækst. Hvert grøntsag tåler heller ikke den samme jord. Læs igen, hvilken jord du skal købe til dit højbed, inden du begynder at beplante det.

Vælg et praktisk og prisvenligt højbed fra vores sortiment og nyd at observere grøntsager og urter, mens de vokser. På den måde arbejder du med din grønne tommelfinger og nyder samtidig glæden ved noget, du har dyrket selv. Leder du efter mere inspiration til haveindretningen? Så opdag udover højbedene også vores brede sortiment af smuk haveudsmykning, såsom græskanter, afskærmninger og markiser samt praktisk pooltilbehør til pool-oasen i din egen have.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser