Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb moderne skabe til badeværelset online


Filter

Billige skabe til badeværelset med masser af opbevaringsplads

Smukke badeværelsesskabe tilbyder kompakt opbevaringsplads til håndklæder og toiletartikler og er dermed en grundlæggende del af badeværelsesudstyret. Der findes badeværelsesskabe i forskellige varianter, såsom højskabe, vægskabe, underskabe og spejlskabe. Normalt er badeværelsesskabe hvide. Men badeværelsesskabe behøver ikke altid være hvide. Du kan også finde modeller i grå, antracit og blå. Hvad med et badeværelsesskab i træ eller beton-look? Badeværelsesskabe bruges primært til opbevaring af kosmetik, toiletartikler og rengøringsmidler. Ved købet bør du dog ikke kun fokusere på skabets udseende, men også dets kvalitet. Jævne og let rengørbare overflader er praktiske, da renlighed er vigtigt på badeværelset.

Køb badeværelsesskabe og badeværelseskommoder til en god pris

Smalle og mellemlange badeværelseskommoder udnytter smart pladsen på badeværelset. De mange toiletartikler kan placeres pladsbesparende deri. Derudover er badeværelsesskabe og badeværelseskommoder vigtige designelementer på badeværelset. Mange vælger et badeskab i hvid, da det er neutralt, udvider rummet visuelt og passer godt sammen med andre farver på badeværelset. Men mere usædvanlige farver behøver ikke nødvendigvis være upassende. En blanding af forskellige farver og materialer kan også være interessant. Glidende overflader er heller ikke et must. Badeværelsesmøbler i landlig stil er en populær variant her. De imponerer med romantisk og legende design, med skuffer til alle dine plejeprodukter.

En smal badeskab er perfekt som et højskab eller vægskab, da de fleste badeværelser kun har få store områder. Det giver mening at udnytte den begrænsede plads, f.eks. ved at placere en lille badeskab over badekarret eller ved siden af bruseren. På den måde kan du opbevare shampoo, brusegelé, håndklæde og meget mere lige ved hånden. Makeup, tandbørsteudstyr, kamme og sæbe finder også deres plads der.

Gode og funktionelle badeværelsesskabe til en god pris

De væghængte skabe med en smal og høj form har normalt kun én dør og ofte en åben hylde, hvilket er meget praktisk til opbevaring af ting, der skal være hurtigt tilgængelige. I denne form findes medicinskabet også på de fleste badeværelser. Det kan bruges til at opbevare salver, plaster og medicin. Hvis der er børn i husstanden, skal du sørge for, at især dette badeskab kan låses. Badeværelses højskabe bør helst have flere hylder for at udnytte den værdifulde plads bedst muligt. Spejlskabet over vasken, der næsten altid er hvidt, er en af de mest populære badeskabe. Det fungerer som et spejl og samtidig som opbevaring af de ting, du altid vil have ved hånden ved vasken.

Skabe og andre møbler til badeværelset fra ok-living

Der er ingen tvivl om, at hvert badeværelse er forskelligt i sin udformning, og hver husstand har forskellige behov. Afhængigt af husstandens størrelse ændrer antallet af produkter, du ønsker at opbevare i badeværelsesskabe sig også. Hvide badeværelsesskabe under håndvasken skjuler afløbsrøret og giver også lidt plads til opbevaring. De fleste husstande opbevarer også rengøringsmidler her. Men det er ikke kun denne opbevaringsplads, du kan udnytte, du kan også bruge pladsen omkring vaskemaskinen på en fornuftig måde. Et skab til vaskemaskinen skjuler ikke kun vaskemaskinen, det giver også ekstra plads til kosmetikprodukter og vasketilbehør. Udforsk også vores andre møbler til badeværelset, såsom højskabe, hængeskabe og kommodeskabe samt vidunderlige badeværelsessæt i forskellige størrelser, der består af alle komponenter, du har brug for på dit badeværelse.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser