Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billige poolafdækninger online


Filter

Die rette poolafdækning til køb til havepoolen

Det lille paradis med en pool i ens egen have er en højdepunkt for hele familien. Blade, insekter og andet snavs kan dog hurtigt sætte en stopper for badesjovet. Beskyt og sikre din pool med en passende poolafdækning fra vores online butik. Indbyggede pools kan være farlige for små børn, der endnu ikke kan svømme. En god poolafdækning sørger ikke kun for rent vand, men også for den nødvendige sikkerhed. Hvilken afdækning der egner sig bedst, afhænger af pooltypen. Til en høj pool er en vejrbestandig poolafdækning ofte tilstrækkelig. Til en indbygget pool på jordniveau bør poolafdækningen også være børnesikker.

Forskellige poolafdækninger til sommer og vinter

Fast overdækning til havepoolen er dyr og krævende. Et kvalitets pooltæppe er billigt og sikkert. Det er vigtigt at købe den rigtige poolafdækning til dig og sikre, at afdækningen er sikkert og stærkt fastgjort rundt om poolen. Der er forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan finde formtilpassede afdækninger til runde og firkantede badebassiner.

En poolafdækning med metalstænger indsat med afstande forhindrer, at der dannes dybe vandpytter ved kraftig regn, som får afdækningen til at synke. Denne pool-sikkerhedsafdækning er særlig velegnet til store svømmebassiner og indbyggede pools. Den kan også modstå moderat snebelastning, hvis den er lavet til vinterbrug. En rulleafdækning giver dig også en funktionel og sikker afdækning til den indbyggede pool.

Køb en billig poolafdækning hos ok-living

Med en solfolie kan du holde vandet i din hjemmepool varmt om natten. Folien forhindrer vandfordampning og virker derfor isolerende. Disse specielle planer kan endda hæve vandtemperaturen med op til 5 grader. Den perfekte poolafdækning til vinteren tilbyder en ekstra stabil og frostsikker vinterdækning eller en oppustelig vinterpoolafdækning. Planlæg nøje, hvilken afdækning der passer bedst til dine ønsker og din havepool, inden du køber den. Til den oppustelige, mobile pool er en simpel, billig afdækning tilstrækkelig. I vores butik kan du nemt bestille din nye poolrulle. Derudover tilbyder vi også et stort udvalg af andre produkter til den perfekte vandsjov og vedligeholdelse af din pool, såsom poolfiltre og -pumper, poolvarmere og poolstiger. Kig rundt i vores butik.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser