Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billige garderober online


Filter

Praktiske entrémøbler, knagerækker og garderobeskabe til entréen

Når du åbner hoveddøren, falder øjet først på garderoben. Garderobemøbler sørger ikke kun for en overskuelig opbevaring, men også for et pænt indgangsområde. For i en smuk garderobe til entréen kan du nemt opbevare dine frakker, jakker og sko. Afhængigt af modellen fungerer den også som en hylde til opbevaring af nøgler, handsker, tilbehør osv. En komplet indretning af entréen inkluderer normalt også et spejl. På den måde kan du tjekke, om dit tøj sidder godt, inden du forlader huset. Hos os finder du garderober med spejl og garderober uden spejl. Da du vælger tøj efter vejret, er det vigtigt, at du har alt lige ved hånden. Tænk nøje over, hvilken garderobe der passer til dig, før du køber den til entréen.

Der er mange forskellige typer og designs af entré-garderober at vælge imellem.

Fra vægmonterede garderobestænger, garderobepaneler, lister og knagerækker til garderobeskabe - der findes en bred vifte af møbler til entréen. Uanset hvilken type du er interesseret i, handler det om at skabe så meget opbevaringsplads som muligt og bevare overblikket. Før du beslutter dig for en garderobe i et sæt eller en kompakt garderobe, er det værd at sammenligne forskellige muligheder, da de forskellige garderober har deres fordele og ulemper. Et entré-garderobesæt inkluderer normalt et garderobepanel med vægknager, men en spejl og et skab er også almindelige elementer i en ny garderobe til entréen.

Garderobeskabene kan enten være skoskabe eller tøjskabe eller en kombination af begge. Serien inkluderer ofte også en bænk eller et skab til husstandsartikler, sko osv., eller det kan udvides efter behov. Udforsk også vores praktiske skobænke til entréen. Når du monterer en vægmonteret garderobe, skal du sørge for at fastgøre den til væggen, hvilket kræver, at der bores huller. Til gengæld kan du placere en fristående garderobestang eller et fristående garderobeskab hvor som helst i entréen uden behov for montering.

Selv til små entréer findes der passende møbler.

Her anbefales det at vælge en lille vægmonteret garderobestang med knager eller købe et garderobe-sæt med vægmonteret garderobestang. Du kan købe garderobe-sæt i mange forskellige farver og designs til en overkommelig pris hos os. Hos os finder du blandt andet:

  • Garderobestænger til entréen med knager til jakker
  • Garderobe-sæt - f.eks. med skoskab og spejl
  • Rummelige garderobeskabe
  • Kompakte vægmonterede garderobestænger

Hvis du planlægger at købe en ny garderobe til en overkommelig pris, skal du overveje, hvor meget plads du har i entréen, og hvor meget opbevaringsplads du har brug for. Købet af en ny garderobeskab afhænger af forskellige faktorer - om du f.eks. kan klare dig med en garderobestang eller foretrækker at købe et helt garderobe-sæt, f.eks. bestående af skab, vægmonteret garderobestang og spejl.

Du kan bekvemt købe flurgarderober i sæt til en overkommelig pris hos ok-living online

Udvalget af flurgarderober er stort, så du kan bestille en garderobe, der passer perfekt til din indretningsstil og opbevarer alt, hvad du har brug for i entréen. Hvis du leder efter moderne garderobeskabe, der passer godt ind i resten af indretningen, kan du vælge en garderobe i hvid med en hvid garderobestang. Møbler i naturlige farver passer godt til en landlig, rustik stil. Hvis du foretrækker denne stil, kan du vælge garderobeskabe i antik træ-look.

Køb et garderobeskab til at opbevare frakker eller sko på en pæn og overskuelig måde. Det skaber straks et flot og ryddeligt indtryk, når du eller dine gæster træder ind i lejligheden. Hvis du gerne vil købe en flurgarderobe, men rummet er meget lille, kan en garderobestang være en god løsning. Som en fantastisk tilføjelse tilbyder vores online butik også smukke skoskabe. Vi har skoskabe i mange forskellige størrelser og designs, så du kan finde de perfekte garderobemøbler til selv en lille entré.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser