Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.
1

Du kan returnere din ordre til os gratis inden for 30 dage uden at angive nogen grund.

2

Skriv en mail til os med ordrenummeret, og du vil modtage en gratis returlabel til din ordre.

3

Pakning med etiketter Pak ordren som modtaget og sæt retursedlen på pakken, så den er tydeligt synlig.

4

Pakken bliver afhentet hos dig af et fragtfirma.

5

Tilbagebetale Når vi modtager din returnering, udsteder vi en refusion til din oprindelige betalingsmetode.

Oplysninger om annullering

Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder for forbrugere, defineret som fysiske personer, der indgår en juridisk transaktion til formål, der ikke overvejende kan henføres til deres kommercielle eller uafhængige erhvervsmæssige aktivitet.

 • Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for en måned uden at angive nogen grund.
 • Fortrydelsesfristen er en måned fra den dag, hvor du eller en tredjepart, som du har navngivet, tog varerne i besiddelse.

Udnyt fortrydelsesretten

 • For at udøve din fortrydelsesret skal du tydeligt informere os om, at du ønsker at fortryde kontrakten.
 • For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om din udnyttelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
 • Du kan bruge prøvefortrydelsesformularen, som du får.

Konsekvenser af tilbagekaldelse

 • Efter du har annulleret kontrakten, er vi forpligtet til at tilbagebetale alle betalinger, som vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger, straks og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse om din annullering kontrakt blev informeret.
 • Til tilbagebetalingen bruger vi den samme betalingsmetode, som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre en anden form for tilbagebetaling udtrykkeligt er aftalt med dig.
 • Vi kan nægte tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at du har sendt varerne tilbage.

Skabeloneksempel annulleringsformular


Hvis du ønsker at annullere kontrakten, bedes du udfylde denne formular og sende den tilbage til os.

På: OK Living GmbH & Co. KG Upstallstrasse 13, 14772 Brandenburg

Faxnummer: +493381799572
E-mailadresse: info@ok-living.de

Jeg/vi (*) ophæver hermed den af mig/os indgåede kontrakt (*) om køb af følgende varer (*)/levering af følgende service (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*)

Navn på forbruger(e) Adresse på forbrugeren(erne) Underskrift af forbrugeren(erne) (kun til papiranmeldelse)

Dato

(*) Overstreg det, der ikke er relevant.


Returnering af varerne

 • Du er forpligtet til at returnere eller aflevere varer, der kan sendes som pakker, til os med det samme og senest inden for fjorten dage fra den dag, hvor du informerer os om din annullering af denne kontrakt.
 • Vi afholder omkostningerne ved returneringen.

Værditab af varerne

 • Du hæfter kun for værdiforringelse af varerne, hvis dette skyldes håndtering af varerne, der går ud over at kontrollere deres type, egenskaber og funktionalitet og ikke var nødvendig.

Årsager til ekskludering eller udløb

 • Der er ingen fortrydelsesret for kontrakter om levering af varer, der er individuelt fremstillet eller skræddersyet til personlige behov.
 • Fortrydelsesretten udløber før tid for forseglede varer, hvis forseglingen er fjernet efter levering, eller for varer, der er uadskilleligt blandet med andre varer efter levering.

Returbetingelser

 • Hvis du gerne vil returnere din ordre, tilbyder vi dig en enkel og problemfri returneringsproces. Du kan returnere dine varer til os gratis og uden at angive nogen grund inden for 30 dage efter modtagelse af din ordre.
 • For at starte returprocessen, bedes du kontakte os ved at sende os en e-mail med dit ordrenummer. Når vi modtager din e-mail, giver vi dig en gratis returlabel til din returnering.
 • Når du har modtaget retursedlen, bedes du pakke varerne omhyggeligt i den originale emballage for at sikre, at de ikke bliver beskadiget under transporten. Vedhæft retursedlen tydeligt synlig på pakken.
 • Send pakken tilbage inden for tre dage efter modtagelse af retursedlen ved at følge instruktionerne på retursedlen. Bemærk venligst forsendelsesmulighederne for at sikre, at returneringen når os korrekt.
 • Når vi modtager din returnering, kontrollerer vi varernes tilstand. Når bekræftelsen er fuldført, udsteder vi din refusion til den oprindelige betalingskonto, der blev brugt inden for cirka 14 dage.
 • Vi ønsker at gøre returneringsprocessen så nem som muligt for dig. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, så tøv ikke med at kontakte os. Tøv ikke med at kontakte os.
Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser