Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billige poolstiger online


Filter

Poolstiger, -afdækninger og -pleje - Opdag vores store udvalg af pooltilbehør

Midt om sommeren er der intet skønnere end en egen havepool. Poolstiger er et vigtigt redskab til behageligt at træde ned i og komme op af poolen. Der findes poolstiger til begge typer af pools, fritstående og indbyggede. Længden af stigen bør altid vælges passende til højden af havepoolen. Ideelt set bør den nye stige også have en skridsikker overflade, f.eks. i form af integreret skridsikring. Så kan du bruge poolstigen sikkert og barfodet. Kig rundt og opdag det smukke sortiment i Ok-livings online butik. Her finder du alt, hvad du har brug for til en smuk have og en velplejet pool-oase.

Vigtigheden af en poolstige og mangfoldigheden af materialer

Når du ønsker at købe en poolstige, bør du vælge en poolstige af rustfrit stål. Dette er normalt en meget stabil poolstige, der kan bruges i mange år. Hvis du har brug for en poolstige til ældre mennesker, bør den ikke kun have skridsikre trin, men også robuste håndtag. Alternativt er en poolstige af plastik en god mulighed. Materialet er meget let og kan modstå højere belastninger. Til store swimmingpools er det en god idé at købe en poolstige med en platform. Disse poolstiger giver et sikkert greb og kan bruges til at springe i det dybe bassin. Samtidig kan svømmere slappe af på platformen.

En stige til poolen forhindrer, at du skal hoppe ned i poolen for at bade og senere kravle besværligt op igen. Dette er især umuligt for børn eller ældre mennesker. Med en rustfri stige ved poolen kan du meget lettere vænne dig til det kolde vand. Hvis du ikke er så vild med det kolde vand, kan du finde en række praktiske poolvarmere i vores fantastiske sortiment. En billig poolstige kan findes online, i modsætning til i lokale butikker, året rundt i alle størrelser og former. Afhængigt af dine behov er der stiger af rustfrit stål, plastik eller korrosionsbeskyttet, rustfrit eller forkromet materiale at vælge imellem. Desuden vil en elegant stige forbedre udseendet af din pool.

Ved køb af en poolstige er der flere ting, du bør være opmærksom på:

Pooltype: For en jordindbygget pool er en pooltrappe bedst egnet. En pooltrappe gør det nemmere at gå ind og ud af poolen. Dette skyldes, at trinene ikke er placeret lodret oven på hinanden, men skråner let nedad. Positionen af trappen er normalt fast, så det er vigtigt at tænke på dette allerede ved poolens opbygning.

Flexibilitet:

Hvis du ikke har en nedgraven pool, er poolstiger stadig praktiske og nogle gange uundværlige. De giver nemlig en let adgang til og fra poolen. Poolstiger lavet af rustfrit stål giver den fordel, at de kan anskaffes senere, hvis det ønskes. Derudover kan de om nødvendigt flyttes fleksibelt.

Sikkerhed:

For familier med børn er en poolstige med aftagelige trin ideel. Den kan forhindre børn i at komme i vandet uden opsyn. Også ældre vil sætte pris på en poolstige, der giver dem en nem adgang til og fra havenpoolen. Ved at tage hensyn til disse faktorer kan du vælge den rigtige poolstige, der passer bedst til dine behov og pooltypen.

Til poolen, haven, altanen og terrassen finder du alt, hvad du har brug for her.

Uanset hvilken model af poolstige du vælger, skal du sørge for, at stigen kan monteres sikkert og solidt på poolen. Den må ikke glide væk under brug og skal altid give en sikker støtte. Ved køb skal du ud over en skridsikker overflade også altid kigge på stigens bæreevne. Vægten, som stigen kan bære, angives ofte i kilogram. Af sikkerhedsmæssige årsager bør den maksimale belastning ikke overskrides. Skab nu din helt personlige pool-landskab. Ud over praktiske og prisvenlige poolstiger finder du alt, hvad du har brug for i vores sortiment. Opdag for eksempel vores fantastiske pooltilbehør til en overkommelig pris. Der er også alt til haven, såsom kvalitetsbillige havemøbler og smukke dekorationer til altanen og terrassen samt eksklusive palle-møbler. Hvis din ejendom er let synlig, anbefaler vi også at købe passende afskærmning for at opnå privatliv.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser