Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billige og flotte havemøbler online


Filter

Afslappende dage udendørs med havemøbler, der skaber ægte hygge

Der er næppe noget smukkere end at tilbringe tid udendørs på solrige dage. Med passende havemøbler skaber du maksimal komfort for dig, din familie og dine gæster på varme sommerdage på terrassen, altanen eller i haven. Loungemøbler og siddemøbler eller rummelige siddeområder er særligt velegnede i store haver. Med passende bænkepuder og siddehynder kan du gøre dem endnu hyggeligere. En hængekøje fra vores møbelsortiment på terrassen indbyder til afslapning, hvor du virkelig kan slappe af. Men også en lille altan byder på muligheder for forskellige forbedringer med møbler som udendørs bænke og stole. Uanset hvor meget plads du har til rådighed, finder du hos os havemøbler i mange forskellige varianter og størrelser til udendørs brug.

Materialer, beskyttelse og pleje af havemøbler

Mens rustfrit stål og aluminium havemøbler passer perfekt til en moderne indretningsstil, integrerer møbler lavet af træ eller bambus sig perfekt i naturen. Hvis du værdsætter nem vedligeholdelse, er havemøbler af plastik eller rattan særligt velegnede. Uanset hvilket materiale du vælger, skal du altid sørge for at pleje dine udendørsmøbler godt, så du virkelig kan nyde dem i lang tid. Beskyttelsesovertræk og afdækninger er velegnede til at beskytte dine havemøbler mod regn, kulde og andre vejrforhold. For at undgå falmen på grund af stærk UV-stråling anbefales det også at bruge en markise eller en parasol. Til siddehynder og bænkepuder tilbyder vi også passende opbevaringskasser i vores online butik. Fra klassisk til moderne - i vores sortiment finder du udvalgte møbler til udendørs brug af fremragende kvalitet og altid til den bedste pris.

Ved at købe havemøbler i ok-livings online shop får du mange fordele.

Flere og flere mennesker lægger vægt på kvalitetsfulde og alligevel prisvenlige havemøbler til afslappende dage udendørs. Vi mener, at alle burde have mulighed for at skabe deres helt egen oase af velvære og afslapning udendørs - uanset budget. For den rette velvære i haven, på terrassen eller altanen, tilbyder vi fremragende forarbejdede møbler til den bedste pris. I vores online shop får du et omfattende overblik over hele sortimentet og sparer dig selv for lang tids søgen i have- eller møbelbutikker i dit nærområde. Fra de lette siddehynder, til de store borde, og til den svært transportable siddegruppe, får du hvert ønsket produkt nemt og bekvemt leveret hjem til dig med et enkelt museklik. Hvis møblet alligevel ikke skulle falde i din smag, kan du selvfølgelig nemt returnere det. At købe havemøbler online hos os har mange fordele og er desuden også sikkert for dig, da du kan betale via faktura og har mulighed for enkel retur.

Vi byder dig velkommen til at udforske vores omfattende sortiment.

Udvalget er enormt, og valget af det passende møbel afhænger normalt af personlig smag og de givne rumlige forhold. Derudover er det fornuftigt at vælge særligt robuste og vejrbestandige havemøbler. Ved fremstillingen af vores møbler lægger vi derfor altid stor vægt på høj kvalitet og brug af holdbare materialer. For at få dagene i haven til at føles endnu mere som ferie og for at sikre den næste fest bliver perfekt, finder du også smukke haveudsmykninger og praktisk tilbehør til din pool hos os. Og hvis du ikke er til klassiske havemøbler, kan du også finde populære og trendy paletmøbler i vores butik. Tag dig god tid til at udforske vores udvalg, og lad dig imponere af vores fantastiske sortiment.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser