Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil billige skabe til baby- og børneværelser online


Filter

Børneskabe er afgørende for at opretholde orden og overskuelighed på børneværelset.

Når babyen er vokset ud af babymøblerne, er det tid til at indrette et rigtigt børneværelse. Men hvad skal der være i et børneværelse? Et seng må ikke mangle. Et bord til at tegne og male er også nødvendigt til et børnehavebarn, og selvfølgelig en stol, der passer til barnets størrelse. Men først og fremmest skal et skab være til stede i ethvert børneværelse. Et børneskab er en grundlæggende del af indretningen på børneværelset. Børneskabe har mange anvendelsesmuligheder - udover opbevaring af tøj, er de også velegnede til at opbevare legetøj og andre genstande på børneværelset.

Børneværelsesskabe i mange forskellige varianter, størrelser og designs

Præcis som med voksne, bruges et børneværelsesskab primært til opbevaring af tøj. Et børneværelsesskab er dog også velegnet til opbevaring af legetøj. Man kan opbevare tingene i det for at skabe orden. Netop fordi der kræves omfattende udstyr, sørger mange forældre for, at børneværelsesskabe ikke kun er visuelt tiltalende, men også økonomisk overkommelige. Hos ok-living finder du billige børneværelsesskabe i fantastiske designs og med fremragende kvalitet. I vores online butik finder du forskellige modeller, varianter og farver af børneværelsesskabe, for eksempel:

  • Skabsreol-kombinationer
  • Børneværelsesskabe i minimalistisk design
  • Farverige børneværelsesskabe med dyremotiver
  • Børneværelsesskabe med skuffer og rum
  • Små, store, smalle og brede børneværelsesskabe

Vi lægger stor vægt på mangfoldighed, så du finder hos os billige børneværelsesskabe i mange forskellige varianter. Her er der garanteret noget for enhver smag. Leder du efter børneværelsesskabe, der når op til loftet, så ting kan opbevares i de øverste rum, som barnet ikke kan nå? Men der er også halvhøje skabe eller kommoder. Her kan dit barn nå alle rummene, og opbevaringspladsen kan bruges til at udstille legetøj, kreationer eller Lego-bygninger. Der findes åbne skabsreol-kombinationer med flotte, farverige motiver. Børneværelsesskabe med skuffer, som barnet nemt kan få adgang til, er også meget praktiske. Her kan små legetøj eller tøj som undertøj og sokker opbevares.

Børneværelsesskabe til enhver alder

Ved køb af et skab til børneværelset bør man også tænke over farven. Når børn får lov til at vælge, vælger de ofte farverige børneværelsesskabe. Hos os finder du søde børneværelsesskabe i forskellige former og med mønstre eller dyremotiver. Disse er særligt populære hos de små. Et børneværelsesskab i neutrale farver som hvid, grå eller træ kan dog bruges længere, da det også kan passe ind i et teenageværelse. Farveaccenter kan f.eks. opnås ved at male en farverig væg bag skabet. Et hvidt børneværelsesskab kan også dekoreres med en plakat eller vægklistermærker. Begge dele kan nemt fjernes, når barnet vokser fra motiverne, så skabet kan bruges i så lang tid som muligt. Følgende overvejelser kan hjælpe dig med at træffe beslutningen ved købet: Skal tøjet være tilgængeligt for barnet i skabet? Skal legetøj også opbevares i skabet? Skal skabet være åbent eller lukket? Hvor længe skal skabet være i brug?

Billige børneværelsesmøbler fra ok-living

Hvis tøjet, eller i det mindste de vigtigste dele af det, skal være let tilgængeligt, har barnet mulighed for at klæde sig selv på hurtigere. Især når barnet er lille, bør der dog kun gives et begrænset udvalg. Dette gør det lettere for barnet at klæde sig selv på. Det er en god idé at have separate rum eller skuffer i barnets højde. Hvis der også skal opbevares legetøj i skabet, giver det mening at have en visuel adskillelse. Åbne skabe, i form af reoler, har den fordel, at børn hurtigt kan se det vigtigste. Lukkede skabe ser dog normalt mere ordentlige ud. Men selv i åbne børneværelsesskabe kan man skabe orden og struktur, f.eks. ved hjælp af foldbare kasser. Et børneværelsesskab skal helst være i brug i lang tid. Hvis du også vil bruge det i teenageværelset efter barnets alder, skal du overveje faktorer som farve og størrelse på skabet, inden du køber det. Udover smukke børneværelsesskabe finder du også alt andet, du har brug for til indretning af børneværelset, i vores butik. Udforsk f.eks. smukke senge til børn og babyer, hylder samt praktiske stole og borde til børn.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser