Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb lowboards af høj kvalitet billigt online


Filter

Lowboardet er en tidløs klassiker til stuen, der muliggør en stilfuld indretning.

På grund af sin lave højde giver det stor fleksibilitet i indretningen af rummet. Trods den kompakte størrelse giver Lowboardet tilstrækkelig opbevaringsplads til forskellige genstande eller elektroniske enheder som f.eks. fjernsyn eller højttalere. Det er særligt populært som moderne indretningskomponent i stuen. Ofte placeres fjernsynet på det, mens de nederste rum bruges til opbevaring af DVD'er eller bøger.

Et Lowboard er en stilfuld og funktionel møbelgenstand, som findes i mange stuer.

Det fungerer både som dekorativt tilbehør til rummet og som praktisk opbevaringsmulighed til fjernsyn, modtager og andre elektroniske enheder. Lowboards fås i mange forskellige designs og udførelser, så der er det rette Lowboard til enhver smag og ethvert budget. At erhverve et billigt TV-Lowboard er i dag en leg, fordi markedet tilbyder et bredt udvalg af modeller. Når du leder efter et Lowboard, skal du først beslutte, hvilken type Lowboard du gerne vil købe. Hvilken farve, bredde og nyttige funktioner skal skabet tilbyde?

Et Lowboard har, som navnet antyder, en meget lav højde. Et Lowboard er et møbel, der primært bruges til opbevaring af fjernsyn og andre elektroniske enheder. Lowboards er normalt lavere end traditionelle TV-møbler eller TV-borde, hvilket gør dem perfekte til fladskærmsfjernsyn. De kan dog også bruges til andre formål, såsom opbevaring af bøger, CD'er, DVD'er eller andre genstande.

Hvorfor købe en lav kommode

En stor fordel ved lav kommode er, at den ikke kun kan bruges som TV-kommode i stuen. Denne type skab kan også placeres fremragende i garderober, i gangen eller på soveværelset. Anvendelsesmulighederne er derfor meget forskelligartede. På overfladen tilbyder de billige lavkommoder meget plads til brug, men der kan også opbevares mange ting i skufferne. Hvis man ikke ønsker at placere en fjernsyn på lavkommoden, kan den også pyntes fint med vaser og andre dekorative genstande.

Forskelle til sideboard, høj kommode og lignende

I modsætning til sideboard er lav kommode væsentligt lavere, hvilket betyder, at den muligvis har mindre opbevaringsplads. En høj kommode er endnu højere end sideboard og tager betydeligt mere plads i rummet. Hovedformålet med høj kommode er opbevaring af genstande, hvorimod lav kommode også fungerer som dekorativt blikfang. Lav kommode fås i forskellige designs, der perfekt kan tilpasses den respektive indretningsstil og kan købes til en god pris. Men i starten bør man overveje størrelsen af den kommende lav kommode. Afhængigt af den tilgængelige plads kan man vælge mellem meget små og store skabe. Derudover kan man finde lavkommoder online og i butikker, med eller uden fødder. Der er også såkaldte hjørne lavkommoder til TV. Denne type kan på grund af den firkantede form placeres særligt pladsbesparende i stuen.

Når det kommer til valg af materiale, er der næsten ingen begrænsninger; træ er for eksempel meget populært, da det er robust og holdbart. Men lav kommode behøver ikke nødvendigvis at være helt lavet af træ; der findes også TV-lavkommoder med træoptik, der er meget prisvenlige. Det store udvalg af forskellige farver har alt, hvad hjertet begærer. Lav kommode findes også i landstil, i forskellige træoptikker, i matte farver eller i højglans.

Positionering, krav, montering - hvad skal der tages hensyn til?

Hvis man følger vejledningen i montage af lavkommoden, kan man grundlæggende set ikke gøre meget forkert. Ikke desto mindre bør man sikre sig, at møblet står på en solid overflade, og at der ikke er nogen fare for, at det kan vælte. Hvis der skal placeres særligt tunge genstande på lavkommoden, kan den også monteres på væggen. Hvis man har planer om at flytte lavkommoden, bør man absolut sørge for, at der er små filtdutter under fødderne eller på bunden af lavkommoden, så gulvet ikke bliver beskadiget.

Smukke lavkommoder og meget mere til stuen

Enhver, der begiver sig ud på jagt, vil opdage, at man kan dekorere lavkommoder billigt og meget ukompliceret. For at få det bedste ud af lavkommoden, skal man give sin fantasi frit spil. Skabets overflade giver masser af plads til kreativ udfoldelse. Det er særligt smukt, når lavkommoden fungerer som præsentationsflade for vaser, blomsterpotter eller skulpturer. Alternativt kan man også placere dem på smukke stuehylder på mere klassisk vis. En særlig blikfang er også små bordlamper, der om aftenen skaber en behagelig atmosfære med lys. Det passende sofabord til det kan du også finde i vores online butik. Derudover kan man også placere billedrammer på lavkommoden. Yderligere indretningsideer til stuen kan du finde i vores sektion for stuedekoration.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser