Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil pumper, filtre og skimmere til din pool online


Filter

Hold din havepool ren med passende pumper, filtre og skimmere fra ok-living

Dagene bliver længere, og temperaturen stiger. Mange søger afkøling om sommeren ved at hoppe i det kolde vand. Ikke underligt at swimmingpools til ens egen have er meget populære. For at poolglæden skal vare længe, bør du helt sikkert sørge for den rette rengøring af din pool. Uden den rette pleje bliver poolvandet ikke kun hurtigt uanseeligt, men kan også potentielt være skadeligt for sundheden. Udskiftning af vandet igen og igen er en mulighed, men det medfører større ekstra arbejde og betydelige omkostninger, som ikke bør undervurderes. For at minimere ophobningen af bakterier og forurening bør du vælge passende pumper, filtre og skimmere til din hjemmepool. Hos ok-living finder du alt, hvad du har brug for til pleje og rengøring.

En poolskimmer er en vigtig del af den passende poolrengøring.

På samme måde som en støvsuger suger poolskimmeren vandoverfladen og befrier den for grovere forurening som blade, insekter eller hår. Der er forskellige typer af poolskimmere. Den mest kendte og almindelige er den indbyggede poolskimmer. Derudover findes der også flydende poolskimmere. Disse driver simpelthen på vandoverfladen og suger snavset op. Disse typer skimmere har en tilslutning til en poolpumpe eller en lille snavstank, der regelmæssigt skal tømmes. Ulempen her er, at enheden kan være til gene, når man bader. Her giver den klassiske indbyggede poolskimmer klare fordele. Den er fastgjort direkte på poolen og kan derfor ikke være i vejen, når man bader. Åbningen af skimmeren er placeret på vandoverfladens niveau.

Først strømmer vandet gennem en skimmerkurv. Her fanges grovere forurening som blade, kviste eller insekter, der suges op af skimmeren. Forureningen suges dermed direkte fra vandoverfladen og kan ikke bosætte sig på bunden. Skimmerklappen forhindrer, at forureningen kommer tilbage i poolen. Vandet ledes derefter til et filteranlæg, hvor det renses og derefter returneres til poolen. For at vandet kan løbe gennem skimmeren, har du brug for en poolpumpe.

En poolpumpe har nogle vigtige funktioner, som du helt sikkert har brug for til rengøring og vedligeholdelse af din pool.

Af denne grund er den uundværlig for en ren og sjov pooloplevelse i haven. Først og fremmest sørger poolpumpen for, at det snavsede vand ledes ind i filteret. Her renses vandet for større partikler som blade, insekter eller hår, inden det ledes tilbage i poolen af pumpen. Derudover er poolpumpen ansvarlig for at cirkulere og holde vandet i bevægelse. Dette er vigtigt for at bremse algeproduktionen, der fremmes af stillestående vand, og samtidig sikre en jævn fordeling af poolrensningens kemikalier i vandet.

Grove urenheder samler sig hurtigt i en pool på grund af det åbne område. Men hvis havenpoolen ikke rengøres, er der også lidt tilbage for bakterier og algevækst. Uden brug af en poolpumpe bliver vandet hurtigt uklart. Uden rengøringsmidler kan det endda forurene. Klor og rengøringsmidler til havepools er til desinfektion af vandet og bør også overvejes, når du tænker på at købe en pool samt det rigtige udstyr.

Filtersystemer til havepools - Sandfilteranlæg fra ok-living

Der er forskellige typer filtersystemer til pools, herunder enkle skum, stearinlys eller patronfiltre samt sand- og flerlagsfiltre. Skum- og stearinlysfiltere bruger blød skum til at filtrere forureninger. Kartuschenfiltre pumper vandet gennem store, fintporøse fibermaterialer. Filtreringen sker her med en relativt lav hastighed. Et sandfilteranlæg er en af de mest kendte og populære filtersystemer. Men hvad gør et sandfilteranlæg, og hvordan fungerer det? Det opsugede poolvand presses med tryk gennem det specialudviklede filtersand i sandfilteranlægget. Alger, insekter og andet groft snavs tilbageholdes i filteret. Det filtrerede og rensede vand strømmer derefter ud af filteret. I vores butik finder du kraftige filterkugler til dit sandfilteranlæg, der holder poolen ren hele tiden. Her finder du alt, hvad du har brug for til haven, altanen og terrassen.

På grund af deres høje filtreringsevne, gode ydeevne, prisværdige forhold og nemme rengøring og vedligeholdelse har sandfiltre vist sig at være ideelle til klassiske havepools. En god filteranlæg, pumper og skimmere bør på ingen måde mangle, hvis du vil have lang glæde af din pool. Du kan også finde passende andet pooltilbehør til en god pris i vores butik. Hvis du også overvejer at redesigne din have, bør du se dig omkring her. Hos os finder du kvalitetsbillige havemøbler og smukke dekorationer til altanen og terrassen samt eksklusive palle-møbler. Opdag det store sortiment fra ok-living og bestil alt til dit hjem i dag med kun få klik.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser