Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil køkkenvaske og køkkenarmaturer billigt online


Filter

Passende vaske og armaturer til det nye køkken

Ligesom skabene er køkkenvasken og armaturet uundværlige i et køkken. I kombination med køkkenskabenes form og farve fuldender de udseendet. Vores moderne og kvalitetsfulde køkkenvaske er ikke kun visuelt tiltalende, de er også yderst funktionelle, afhængigt af modellen. Hvis du søger en passende ny køkkenvask til dit nye køkken, er du kommet til det rette sted. Formskønne, holdbare og passende til de fleste almindelige køkkengrundmål, vil vores køkkenvaske og køkkenarmaturer integrere sig perfekt. Tag dig god tid til at kigge rundt.

Moderne og kvalitetsfulde køkkenvaske i mange farver og designs

Når du køber en ny køkkenvask, skal du overveje både stilen, størrelsen og formen samt farven på køkkenskabene og køkkenbordpladen. Alt bør harmonere med hinanden. Til den nye køkkenvask hører også en passende køkkenarmatur. Vælg din nye køkkenvask også i overensstemmelse med dine behov. Nogle vasker har også en arbejds- og forberedelsesområde, f.eks. til at rense grøntsager og skære kød. Nogle af vores vaske kommer også med en eller to skåle. De fleste køkkenvaske har også en afdrypningsplads. Vi tilbyder følgende farver og udseende:

  • Hvid
  • Sort
  • Grå
  • Beige
  • Beton-look

Det rette design af den nye køkkenvask og køkkenarmatur afhænger primært af køkkenets stil. I vores butik finder du vaske i smukt, elegant design og af høj kvalitet, i firkantet og rund form samt et stort udvalg af farver. Mange af vores køkkenvaske kan også monteres på begge sider. Dette giver dig den størst mulige fleksibilitet ved udformningen af dit nye køkken.

Bestil din nye køkkenvask bekvemt hjemme

Du kan købe en rund eller firkantet køkkenvask med eller uden afløb hos os. Mange af vores køkkenvaske kan monteres både til venstre og til højre. Derudover har du en fantastisk farveudvælgelse i vores online butik. Har du allerede overvejet en ny køkkenvask i et stykke tid? Så tag et kig på vores udvalg. Vi tilbyder et bredt udvalg af individuelle køkkenelementer, hvis du ønsker at sammensætte din nye drømmekøkken helt individuelt. Udover det tilbyder vi også et stort sortiment af færdige køkkenelementer og hjørnekøkkener. Med sådan et bredt udvalg er der ingen grænser for din individuelle køkkendesign. Bestil din nye køkkenvask online nemt og få den leveret lige til døren.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser