Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil praktiske skuffeblokke til kontoret online


Filter

Fleksible og praktiske kontor-rullecontainere kan købes online hos ok-living

En rullecontainer er et praktisk møbel til opbevaring af dine ting på kontoret eller i andre rum. Den har sit navn fra de fire hjul, der er monteret på undersiden og giver en enorm fleksibilitet. Kontor-rullecontainere tilbyder opbevaringsplads til dokumenter, notesbøger, bøger, hullemaskiner, kalendere og mange andre redskaber, du har brug for, når du arbejder ved dit skrivebord.

De er ikke kun det ideelle opbevaringsmøbel til arbejdsrummet eller kontoret, men også til børne- og ungdomsværelser og alle steder, hvor du har brug for ordnet opbevaringsplads. En rullecontainer kan nemt placeres under eller ved siden af et skrivebord. De kan også bruges fleksibelt i andre rum som gange, badeværelser eller køkkener, hvor du har brug for praktiske og fleksible opbevaringsmuligheder for at holde tingene organiserede. Hos ok-living tilbyder vi dig billige modeller i forskellige farver og design.

Skab orden på din arbejdsplads med din nye fleksible kontor-rullecontainer fra ok-living

En velorganiseret arbejdsplads giver dig mulighed for at arbejde koncentreret, struktureret og produktivt. Du kan gå i gang med arbejdet uden at skulle rydde op først. Mange redskaber som penne, tape, viskelædere, saks og klips er ofte spredt ud på skrivebordet. På et tidspunkt bliver de gemt væk under bunker af notesblokke, dokumenter og skolebøger. Du mister overblikket. Hvis du ikke kan finde dine ting, bliver din koncentration afbrudt.

En kontor-rullecontainer til arbejdsrummet, børneværelset eller ungdomsværelset tilbyder en fantastisk løsning her. For en container på hjul er ikke bare en kombination af funktionalitet og fleksibilitet, men også struktur på arbejdspladsen. Den giver dig tilstrækkelig opbevaringsplads til dine kontorredskaber, dokumenter, mapper og skolebøger. Der er også nok plads ovenpå skabet til en printer, så du har tilstrækkelig plads på skrivebordet til en behagelig belysning. Skab en behagelig atmosfære, for en velorganiseret skrivebord udstråler ro.

Kontor-rullecontainere i forskellige størrelser og farver

Rullecontainere er særligt fleksible, da du nemt kan flytte dette funktionelle møbel fra A til B. Med to af de fire hjul udstyret med bremser, kan du placere den sikkert på det ønskede sted. Vores funktionelle og prisvenlige kontor-rullecontainere er åbne i designet. Ok-living tilbyder forskellige modeller, der får dine lokaler til at se smukke ud med enkle farver som hvid, naturtræ-look eller antracit og passer til enhver stil.

Hvis du vælger en kontor-container med en enkelt skuffe, er størrelsen 36,8 × 42,4 × 30,8 cm (B × H × D). Hvis du foretrækker en rullecontainer med to skuffer ved siden af hinanden, er størrelsen 72 × 42,4 × 30,8 cm (B × H × D). Begge møbler giver dig mulighed for at placere vores foldbare kasser i forskellige farver. Hvis du ønsker en større model med mere fleksibilitet til indretning, er rullecontaineren med to justerbare hylder og fem rum i størrelsen 59,4 × 72 × 52,6 cm (B × H × D) det rigtige valg. Denne model er et sandt rumunder, hvor mapper, skolebøger og småting kan opbevares struktureret og pænt. Adgang fra begge sider er behageligt ved denne model.

Kontor-rullecontainere og andre møbler til hjemmekontoret

Rullecontainere er alsidige og kan bruges til forskellige formål. De er en passende løsning til opbevaring og organisering af dine kontorredskaber på arbejdspladsen eller skrivebordet i børne- eller ungdomsværelset. Samtidig kan de også bruges i gangen med vores praktiske foldbare kasser til opbevaring af tørklæder, handsker eller hatte, i køkkenet til opbevaring af tallerkener eller andre køkkenredskaber og endda på badeværelset til opbevaring af håndklæder. Når du vælger en kontor-rullecontainer, bør du overveje, hvor møblet skal placeres, hvilket design, materiale og farve der tiltaler dig. Baseret på disse faktorer kan du vælge den rette størrelse. Hvid skaber et klart og enkelt udseende, antracit har en industriel karakter, og træfarver skaber en naturlig og hyggelig atmosfære.

Vores rullecontainere er beskyttet med en belægning mod påvirkninger, og malingen sikrer høj holdbarhed. Hvis du har brug for mere plads til opbevaring af dine redskaber og dokumenter ud over en kontor-rullecontainer, kan vores arkivskabe og kontorskabe være en god løsning. Måske har du også brug for et nyt skrivebord eller en kontorstol. Tag også et kig på vores fantastiske gaming-møbler. Du vil helt sikkert kunne finde noget i vores online-butik.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser