Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Praktiske hyndebokse til sædehynder og bænkehynder


Filter

Opbevar hynder og puder sikkert og rent i en hyndeboks

Hvorfor er en hyndeboks til siddehynder og bænkhynder egentlig fornuftig? Da vejret kan skifte meget hurtigt, skal der også være en hurtig løsning til opbevaring af de følsomme betræk og puder til havemøblerne, så de er beskyttet. Havekasser bør især være vejrbestandige, da de står udenfor året rundt. Derfor skal hyndeboksen ikke kun være vandtæt, men også beskyttet mod UV-stråler. Derudover bør den have en vis vægt, så den forbliver stabil selv under kraftige vindstød.

Kassen til opbevaring af hynder og puder til siddepladser og bænke kan fremstilles af mange forskellige materialer.

Det rigtige materiale afhænger ud over personlige æstetiske præferencer også af ens eget budget. Der findes for eksempel kasser til hynder og puder lavet af træ og metal. Trækasser skal dog være godt lakeret for ikke at være fuldstændig udsat for vejret, da træ er meget følsomt overfor regn og dårligt vejr. For at bevare farven på kasser til puder og hynder af træ bør materialet også vedligeholdes godt. En havekasse af metal er derimod meget stabil. Her bør der dog vælges et rustfrit materiale, da man ellers muligvis ikke vil have glæde af havekassen i lang tid. En fordel ved kasser til hynder og puder af metal er derimod, at de også kan tåle stød godt og ikke beskadiges.

Ved køb af en hyndeboks er der flere fordele ved at vælge en kasse lavet af kunststof.

For det første er en kunststofboks ofte mere overkommelig prismæssigt end alternative materialer, samtidig med at den stadig er meget elegant i udseendet. Derudover er en hyndeboks af kunststof meget nem at vedligeholde og rengøre. Kunststofbokse ridses ikke så let som andre materialer, hvilket gør dem velegnede til husholdninger med kæledyr og børn, fordi de er mere modstandsdygtige over for almindelig slid og brug. Farven på kunststof forbliver også godt bevaret over tid, og det beskytter de opbevarede hynder pålideligt mod regn og vand.

Polyrattan er utvivlsomt en smuk og iøjnefaldende havekasse til bænkaflastning eller palet-puder. Rattan ser ikke kun meget elegant ud, men er også generelt et meget holdbart materiale. Det kan nemt kombineres med eksisterende havemøbler og er også meget modstandsdygtigt over for dårligt vejr. En yderligere fordel ved en hyndeboks af polyrattan er, at den er særligt UV-resistent. Dette betyder, at materialet ikke falmer eller mister farve, selv under kraftig sollys. Da materialet er tungere end ren plastik, fungerer det også som en pålidelig boks til siddehynder og bænkaflastninger på blæsende dage. Rattanfibre er også meget modstandsdygtige over for snavs, og det er normalt tilstrækkeligt at tørre boksen af med en fugtig klud, da kun lidt snavs normalt hæfter sig til dette materiale.

Uanset om du vælger en kunststofboks eller en hyndeboks af polyrattan, kan du finde overkommelige og holdbare muligheder i vores sortiment, der giver dig mulighed for at opbevare alle dine hynder sikkert og rent. Vi tilbyder også et bredt udvalg af kvalitetsmøbler til både indendørs og udendørs brug, herunder havebænke og hængekøjer, så du kan skabe en skøn atmosfære i din have.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser