Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billige havemøbler online zum Wohlfühlen


Filter

Gartensæder fra ok-living - ikke kun komfortable og af høj kvalitet, men også prisvenlige.

Er du træt af dine gamle havemøbler og vil endelig købe nye udendørsmøbler? Så skal du overveje, hvilken type havemøbler der bedst opfylder dine behov. Inden du køber, skal du tænke over følgende: Hvor meget tid tilbringer du udendørs? Holder du gerne hele eftermiddage alene i haven? Så er en behagelig liggestol eller en metal-hollywoodsving godt egnet til afslapning. Hvis du derimod holder have- og grillfester med gæster, så er plastiksiddegrupper - f.eks. lavet af polyrattan - et godt valg. Her kan alle finde en passende siddeplads. Hvis det af pladsmangel ikke skal være så rummeligt, kan du vælge en havestol af metal eller træ og et matchende bord. Kig rundt i vores butik, her finder du helt sikkert det perfekte sidemøbel til dit udendørsområde.

Køb af havemøbler - hvilket materiale egner sig til udendørs brug

For at bevare deres tiltalende udseende kræver nogle af havemøblerne lidt mere pleje og beskyttelse. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på materialet ved køb af de nye terrassemøbler. Ellers kan det ske, at havemøblerne til udendørs brug skal udskiftes allerede efter en sæson. Generelt bør materialerne, der anvendes til havemøbler, altid være velegnede til udendørs brug. Materialet skal være vejrbestandigt og robust. Alle vores havemøbler er perfekte til udendørs brug og er lavet af materialer, der ubesværet kan klare almindelige vejrforhold.

Når du er på udkig efter den nye havemøbelgruppe, f.eks. komfortable havebænke og solstole, men også havestole og liggestole til haven, er det vigtigt altid at overveje, hvilket materiale der passer bedst til dine udendørs møbler og hvad der tiltaler dig mest. Egenskaber som holdbarhed, komfort og stil spiller også en vigtig rolle ved køb af havemøbler. Gør din have ny med fantastiske siddepladser som havebænke, solstole, havestole og flotte loungemøbler til haven.

Køb af havemøbler i plastik

Når du vælger havemøbler i plastik, så vælger du ikke kun de mest smukke udendørsmøbler, men også havemøbler, der er særligt populære på grund af deres nemme vedligeholdelse. På markedet findes der mange plastikmøbler af meget god kvalitet, der ser meget tiltalende ud. Havemøbler i plastik er lette at rengøre og fås desuden i forskellige farver og designs. Plastik havestole overbeviser også med deres overkommelige pris.

Havemøbler i kunstflettet materiale som polyrattan ligner meget ægte rattan, men tilbyder flere fordele. Siddegrupper i polyrattan til udendørs brug samt strandkurve lavet af det flettede syntetiske materiale er meget modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. UV-stråler og fugt kan næsten ikke påvirke dette materiale.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser