Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil flotte møbelsæt til badeværelset online


Filter

Praktiske badeværelsesmøbelsæt fra ok-living

Badeværelset er et centralt sted, hvor du tilbringer meget tid. Her ønsker du ikke kun at pleje dig selv og gøre dig klar, men også bare slappe af og nyde øjeblikket. For at rummet ikke kun skal være funktionelt, men også visuelt tiltalende, har du brug for de rigtige badeværelsesmøbler. Købet af passende badeværelsesmøbler er undertiden ikke så let og kræver grundig overvejelse. For at kunne opbevare alt, hvad du har brug for på badeværelset, på en organiseret måde, har du brug for masser af plads. Derudover skal møblerne også være visuelt tiltalende og passe sammen. Vores Vicco badeværelsesmøbelsæt er det perfekte valg i denne sammenhæng.

Endelig plads til dine redskaber - med Vicco badeværelsesmøbler i sæt med 2, 3, 4, 5 eller 6 dele

Nogle gange er det ikke så nemt at indrette badeværelset optimalt og sammensætte møblerne enkeltvis. Badeværelser er ofte små eller har en uhensigtsmæssig indretning. Især her bemærkes det, når møblerne ikke passer sammen. Her kommer Vicco badeværelsesmøbler ind i billedet. Et komplet badeværelsesmøbelsæt består af alle de komponenter, du har brug for på dit badeværelse. Vi tilbyder ikke kun forskellige stilarter og farver i vores butik, men også forskellige størrelser af badeværelsesmøbelsæt. Vores badeværelsesmøbelsæt med 2 dele består normalt af en underskab til vasken og et spejl eller et spejlskab. Badeværelsesmøbelsæt med 3, 4 eller 5 dele inkluderer yderligere skabe. Med et 6-delt badeværelsesmøbelsæt fra vores butik er du fuldt udstyret. Disse sæt består af et underskab til vasken, et spejlskab, flere skabe og væghylder. På denne måde kan rummet indrettes raffineret og kompakt, og du kan nemt opbevare alle badeartikler, tekstiler og plejeprodukter på en pæn og æstetisk tiltalende måde.

Gode grunde til at købe et badeværelsesmøbelsæt fra vores online butik

Hvorfor købe enkeltvis, når du kan købe dine nye badeværelsesmøbler billigt og i matchende sæt? Med et badeværelsesmøbelsæt sparer du ikke kun meget tid på at lede efter ensartede møbler, men også penge. Tag dig god tid til at kigge rundt og vælg mellem vores mange designs og farver:

 • Antracit
 • Antracit Goldkraft
 • Antracit Højglans
 • Antracit Sonoma
 • Antracit Hvid
 • Antiktræ
 • Artisan
 • Beton
 • Beton Hvid
 • Eg
 • Goldkraft
 • Old Style
 • Sonoma Hvid
 • Hvid
 • Hvid Højglans

Med de smukke og forskelligartede designs passer vores billige, men alligevel kvalitetsfulde badeværelsesmøbelsæt til ethvert badeværelse. Hvilken stil foretrækker du til badeværelsesmøbler? Moderne i antracit højglans eller klassisk og enkelt? Et badeværelsesmøbelsæt i hvidt ville være ideelt. Vores badeværelsesmøbler i antiktræ-look er det perfekte valg, hvis du ønsker at indrette dit badeværelse i en mere rustik stil.

For enhver smag og størrelse af rummet, det rette badeværelsesmøbelsæt

Vores store online sortiment af badeværelsesmøbelsæt tilbyder den rette løsning for enhver smag og ethvert badeværelse. Gå efter udseendet, men når du vælger størrelsen af badeværelsesmøbelsættet, skal du tage hensyn til antallet af personer, der bor i husstanden. For en- til to-personers husholdninger er 2-delt eller 3-delt badeværelsesmøbelsæt ideelle. Disse giver den nødvendige opbevaringsplads, som du har brug for her. Jo flere personer der bor i en husstand, desto flere produkter er der også.

Vælg et komplet badeværelsesmøbelsæt med op til seks dele og få det bekvemt leveret til din dør. Selvfølgelig er størrelsen af dit badeværelse også vigtigt, når du køber dit nye badeværelsesmøbelsæt. Vores møbler er moderne, højkvalitetsfremstillede og derfor meget visuelt tiltalende. Du kan derfor også placere dine badeskabe i entreen eller et andet rum. Hvis du ikke leder efter et komplet sæt, finder du også et stort udvalg af enkelte badeskabe, såsom højskabe, vægskabe og midiskabe samt et stort udvalg af spejle og spejlskabe, i vores online butik.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser