Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil billige barstole online


Filter

Barstole og barstole fra ok-living

Åbent boligdesign bliver stadig mere almindeligt, og en lukket køkken er ikke længere så populær. For at skabe en mere glidende overgang mellem køkkenet og stueområdet er en bardisk et fantastisk valg. Den er ikke kun visuelt tiltalende, men giver også en fantastisk mulighed for ekstra siddepladser ved hjælp af f.eks. barstole eller barstole i et praktisk sæt med to fra vores butik. Barstole bruges også ved hjemmebaren eller ved højbordet udendørs. Vores barstole og barstole fås i et stort udvalg af farver, former og materialer.

Uanset om det er om morgenen til den første kop kaffe eller om aftenen med et glas vin sammen med vennerne, indbyder en bardisk med barstole til at slappe af og forvandler et almindeligt køkken til et blikfang. Hos os kan du købe dine nye barstole til overkommelige priser og få dem leveret direkte til din adresse. De forskellige tilgængelige designs og materialer giver et udvalg, der passer til enhver indretningsstil. Barstole i sort, hvidt, med metaldele, med eller uden ryglæn - smag og præferencer varierer. Integrer dine siddepladser i din indretning. En barstol med metalstel er robust og elegant. Barstole af plastik er lette i vægt. Vores barstole uden ryglæn fås f.eks. i et sæt med to. Tag et kig rundt og opdag vores store udvalg.

Moderne, stilfulde og prisvenlige barstole og barstole

Ved køb af nye barstole bør du også være opmærksom på stolens ben, da de findes i forskellige udformninger på markedet. Du skal også overveje, om barstolene passer til din bardisk eller bartabel. Barstole, med eller uden ryglæn, drejelige eller ikke-drejelige, skal være justerbare i højden. Barstole med justerbar højde eller drejelige barstole med ryglæn er normalt mellem 60 cm og 95 cm høje. Barstole og barstole fra vores butik kan justeres i højden fra 71 cm til 92 cm. Justeringen sker ved hjælp af en gasfjeder og en håndtag. På den måde kan du tilpasse sædets højde til bordets højde. Barstole fås hos os i et sæt med to stole. Barstole i en pakke med fire ben er også tilgængelige, disse siddepladser er stabile og ligner en spisestuestol. Støtterne forbinder benene og fungerer samtidig som en praktisk fodstøtte.

Forskellen mellem en barhocker og en barstol

Nogle spørger sig selv, hvad forskellen egentlig er mellem en barhocker og en barstol. Forskellen mellem en barhocker og en barstol er i bund og grund, at en barhocker normalt har en rund sædehynde uden ryglæn. En barhocker har desuden typisk et metalben med en fod og en fodstøtte og kan dreje 360 grader rundt. En barstol ligner derimod mere en høj spisestuestol. Den har primært en ryglæn og armlæn og står enten på fire ben eller også har den også et metalben med en fod. Det er dog vigtigt at bemærke, at denne opdeling af funktionerne ikke gælder for alle modeller i øjeblikket. Ved barhockere med ryglæn kan ryglænet variere i højden. Mens en høj ryglæn giver behagelig siddekomfort, har en barhocker uden ryglæn den praktiske fordel, at den kan skubbes ind under baren, når den ikke er i brug. I dag bruges betegnelserne "barhocker" og "barstol" primært som synonymer, da der ikke er nogen betydelig forskel mellem disse to møbler.

Den egen bar - barstole i moderne design, lavet af forskellige materialer

Uanset om du bestiller en barstol med ryglæn i vores online butik eller køber barstole billigt i et sæt med to, kan du forlænge produkternes levetid med den rette pleje. Det er tilstrækkeligt at tørre barstole af plast, træ og metal af med en fugtig klud. Ved blank overflade kan en efterbehandling med en poleringsklud eller bomuldsklud hjælpe med at få materialet til at skinne. For plastik kan et par dråber opvaskemiddel i vandet fjerne støvpartikler eller pletter. Når du køber moderne barstole online, skal du vælge drejelige modeller i trompetform og betræk af kunstlæder i sort eller hvid. Hvis du planlægger at bestille barstole, der passer til landstil, er den rustikke variant i massivt træ som eg med polstring det bedste valg. Til en skandinavisk indretning med barstole til køkkenet kan barstole med fire ben af træ eller metal og en enkel sædehynde være passende. I haven eller på terrassen kan du opstille barstole af rattan og udstyre din bar eller grillplads med disse modeller. Hvis du ønsker ekstra komfort, kan du bestille en model med polstrede armlæn og ryglæn.

Moderne og kvalitetsfuld indretning til spiseområdet eller spisestuen

Du har længe drømt om en køkkentæller eller en egen bar derhjemme? Så er det på tide, at du opfylder denne drøm. Hos ok-living finder du et stort udvalg af smukke barstole og barstole i forskellige varianter. Passende til dette tilbyder vi også moderne og kvalitetsfulde barborde i vores omfattende sortiment. Derudover finder du hos os alt, hvad du har brug for til en indbydende spiseområde eller en smuk spisestue.

Opdag moderne spiseborde og tilbehør samt elegante stole. Hvis du ikke har en spisestue, er vores spisegrupper det helt rigtige for dig. De er særligt praktiske, hvis du generelt har begrænset plads og stadig ønsker tilstrækkeligt med siddepladser. Bestil dine nye spisestuemøbler nemt online hos ok-living.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser