Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil billige CD-reoler online


Filter

Skab orden i dine yndlingselementer med et CD-regal fra ok-living

Et CD-regal fra ok-living bringer ikke kun orden i din musiksamling, det er også velegnet til Blu-rays, DVD'er og videospil. Skab et nyt højdepunkt i dit hjem ved at kombinere din samling med dine yndlingsobjekter og dekorationer. Bestil i dag dit nye, billige CD-opbevaringsmøbel online hos ok-living.

Det multifunktionelle møbel til dit hjem

Et CD-regal er en fleksibel og passende opbevaringsløsning til al dine medier. Sortér dine CD'er, DVD'er, Blu-rays og konsolspil alfabetisk, efter farve eller genre i en af de 27 rum. Med den prisvenlige CD-skab behøver du ikke længere lede længe efter de rigtige film eller den rette musik, alt er centralt og struktureret på ét sted. Det multifunktionelle møbel til dit hjem kan du nemt og prisvenligt bestille i vores online-butik. Et individuelt design til dit CD-møbel, både med hensyn til opdeling og udseende. Takket være de justerbare hylder finder ethvert format sin plads. Uanset om du vil opbevare CD'er, DVD'er, videospil eller måske endda alle disse kategorier, så giver det fleksible layout i vores billige CD-regal dig mulighed for en individuel opdeling og er også smukt at se på. Vicco Media-regalet fås i forskellige farver og størrelser og er den ideelle blikfang i ethvert rum og giver rigelig opbevaringsplads. Opbevar din musik, dine yndlingsfilm, konsolspil og specielle dekorative elementer på ét sted.

Køb din CD-skab online, der passer til din indretning

Du kan bestille CD-regale i alle formater til en overkommelig pris hos ok-living. Hvis du leder efter noget til nicheområder, så tag et kig på vores 21 cm brede dobbeltregal fra Vicco og vælg mellem hvid, sort, træ- eller betonoptik. Der er noget passende til enhver indretningsstil. Den rigtige farve kan fungere som et accent i indretningen eller som en diskret tilføjelse. Højdepunktet i din stue er uden tvivl modellen "Jukebox", som fås i to forskellige højder og farver. Hver lomme har sin egen plads i op til 27 rum. Du kan bruge din nye multimedieskab på væggen eller som en rumopdeler med opbevaringsmuligheder til opdeling af større rum.

Find det passende CD-regal til din smag

Her kan du vælge mellem et væld af forskellige varianter, alt efter din smag. Hvis du foretrækker et lyst og åbent udseende, kan du bestille dit nye CD-regal online i hvidt. Et sort regal er ideelt til kontraster og fremhæver dine yndlings-CD'er og DVD'er som en diskret ramme. Hvis du ønsker en rustik karakter, så vælg en af træudførelserne i Sonoma eller bøg. Det industrielle look fremhæves med en CD-skab i betonstil. Udover den bekvemme opbevaring af CD'er, Blu-rays og videospil, er en medieregal fra Vicco det ideelle sted for særlige dekorationsgenstande. Med CD-regalet fra ok-living kan du være kreativ: Opbevar udover medier også andre vigtige ting som samlerobjekter eller kosmetik. Fremhæv dine yndlingsparfumer eller smykker som ure og halskæder.

Du kan finde meget mere end blot CD-reoler hos ok-living.

Vi tilbyder også et stort udvalg af andre møbler til dit hjem. Tag gerne et kig i vores andre kategorier og sammensæt den perfekte indretning efter din smag. Vi har bogreoler, der er ideelle som supplement til analoge medier, rumdelere som alternative muligheder for opdeling af rum, skabe til optimal opbevaring af dine genstande, samt sofaborde, der passer perfekt til din CD-reol. Bestil din nye CD-reol billigt hos ok-living i dag og suppler dine rum med praktiske og stilfulde møbler.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser