Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb praktiske topmadrasser online


Filter

En madrasbeskytter er et beskyttelseslag, der bruges enten ovenpå eller under madrassen for at beskytte den mod snavs, slid og forskydning.

En madrasbeskytter er et beskyttelseslag, der bruges enten ovenpå eller under madrassen for at beskytte den mod snavs, slid og forskydning.

En madrasbeskytter hjælper med at bevare madrassen i god stand. Uden en madrasbeskytter kan der opstå slid på grund af den permanente friktion mellem madrassen og sengebunden under søvn. Madrasbeskytteren reducerer denne friktion og beskytter madrassen mod slid. Desuden forhindrer en madrasunderlag, især dem med en særlig noppebelægning på undersiden, at madrassen glider på sengebunden. Dette sikrer en mere stabil soveoplevelse og forhindrer, at madrassen flytter sig.

En madrasovertræk, også kendt som en madrastopmadras, beskytter din nye madras mod støv, krummer, sand og andre former for snavs. Ved hjælp af en madrasbeskytter kan du ikke kun forlænge madrassens levetid, men også holde den ren og i bedre stand.

Kvalitetsmadrastopper forbedrer søvnkomforten

Mange spørger sig selv, om det er nødvendigt eller fornuftigt at købe en madrasbeskytter og en madrastopper. Svaret er ja, fordi sengens overtræk kan forlænge madrassens levetid betydeligt. En madrastopper er en speciel madrasovertræk, der lægges ovenpå madrassen. De kvalitetsmæssige madrasovertræk fra mærket VitaliSpa i vores online butik har bløde og absorberende overflader. De er lavet af 100% mikrofiber, hvilket sikrer optimal ventilation og bedste hygiejniske forhold. En overtræk til sengen er også meget nemmere at rengøre end en madras.

Når du køber en madrastopper, kan du også nemt tage den med på rejse og dermed sørge for behagelig og hygiejnisk søvnkomfort, selv når du er væk hjemmefra. Praktiske stropper, som du kan lægge over hjørnet af madrassen, forhindrer, at toppen glider rundt på sengen. Med en speciel topper kan du gøre en for blød madras hårdere. Omvendt kan du gøre sengen blødere med en topper til en for hård madras. En madrastopper kan også være nyttig ved rygsmerter, da den øger madrassens støtte og forbedrer dens punktelastiske egenskaber. En VitaliSpa madrastopper øger søvnkomforten og støtter kroppen i alle positioner.

Pleje og fordele ved en madrasbeskytter

Selvom der er mange tips og rengøringsmidler på internettet til at rense en madras, kan det generelt være svært at fjerne pletter og andre forureninger helt fra en madras. Især i hjemmet og for børn, der lige er blevet renlige, kan en madrasbeskytter være ekstremt nyttig. En vandafvisende madrasbeskytter har en fugtspærre på sovefladeområdet, hvilket gør den i stand til at afvise væsker pålideligt. Den kan nemt vaskes i maskinen og tørres efterfølgende. På den måde har din madras altid en frisk overflade. Selv personer med sensitiv hud, der f.eks. er allergiske over for husstøvmider, bør ikke undvære en åndbar madrasbeskytter.

De letplejede madrasbeskyttere fra vores online butik bør vaskes med jævne mellemrum. Følg plejeinstruktionerne på etiketten. Når du køber en madrasbeskytter online, skal du sørge for, at produktet kan vaskes ved 60 grader. Kun ved en temperatur på 60 grader kan mider, bakterier og mikroorganismer pålideligt dræbes. Hvis du er en af dem, der sveder meget om natten, bør du vælge en kølende madrasovertræk.

Få den bedste søvnkomfort med ok-living

Madrastoppere findes i en bred vifte af materialer, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din seng efter dine individuelle præferencer. Mange madrasstopper er tykkere end en almindelig madrasbeskytter og giver, afhængigt af modellen, en blødere eller hårdere liggeoplevelse. En åndbar madrasbeskytter lavet af bomuld kan vaskes ved 60 grader. En vandtæt madrasbeskytter er normalt udstyret med en ekstra belægning for at holde væsker væk fra madrassen. Mikrofiber-topper er ikke kun behagelige, de begrænser også forurening fra snavs, mider og bakterier. Med en madrasovertræk kan du ændre komforten på din madras, gøre den blødere eller hårdere, køligere eller varmere. Hvis du lider af rygsmerter, bør du vælge en madrasstopper lavet af koldskum, da den kan aflaste din rygsøjle.

Gør din søvn perfekt med vores andre produkter fra vores online butik. Udover din nye madrasbeskytter kan du også købe en ny madras hos os. Hos ok-living tilbyder vi også hyggelige puder og bløde dyner, der passer perfekt til din madras. Tag dig god tid til at udforske vores udvalg og bestil alt det, der kan gøre dine nætter endnu mere behagelige, i dag.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser