Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil komfortable senge til dit soveværelse online


Filter

At finde den rigtige seng til soveværelset og nemt bestille den online

En god nats søvn er grundlaget for en god dag. For at du også kan starte dagen frisk, er valget af den rigtige seng, der passer til dine individuelle søvnbehov, særligt vigtigt. I vores online-butik finder du et stort udvalg af størrelser og udførelser af kvalitetsmøbler til sengen til overkommelige priser. Uanset om du handler online eller i butikken, varierer kravene meget ved køb af en ny seng. Foretrækker du en høj og blød seng med masser af plads? Enkeltseng, dobbeltseng, polstret seng, træseng eller boxmadras - vi tilbyder forskellige modeller.

For at finde den rigtige størrelse til sengen

I gennemsnit tilbringer hver person omkring en tredjedel af livet i sengen. Det er grund nok til at overveje nøje, hvilken type seng du gerne vil købe. For at gøre din nattesøvn så behagelig som muligt, kan du vælge mellem forskellige typer og størrelser hos os. Soveværelsesbetten er tilgængelige i mange forskellige bredder. De almindelige mål er:

  • 90 × 200 cm
  • 120 × 200 cm
  • 140 × 200 cm
  • 160 × 200 cm
  • 180 × 200 cm

Hvis du ønsker maksimal komfort, så vælg et boxmadras. Pocketfjedermadrasser og hudvenlige, nemme at pleje betræk lader dig sove på det som på skyer.

Køb forskellige sengemodeller billigt

Generelt bør enhver undersøge, hvilken sengemodel der passer bedst, før de køber en seng. Hvis du som enkelt person har brug for mere plads til at sove, bør du vælge en lidt større seng med en bredde på 120 eller 140 cm. Sengens højde kan også gøre en forskel. En seng med komforthøjde kan f.eks. være bedre egnet til ældre mennesker eller personer med rygproblemer, da det gør det lettere at komme op. For at den nye seng kan imødekomme forskellige krav til stil og materiale, har du valget mellem forskellige modeller og udstyr.

Køb boxmadras og polsterbed billigt

Boxmadras - engang primært set på hoteller, nyder de nu stigende popularitet i private soveværelser. Senge af denne type består af en fast trækonstruktion med en boks under. Dette sikrer optimal luftcirkulation. Udover dette har boxmadras også en behagelig højde. Dækslerne kan variere og kan være lavet af stof, læder eller kunstlæder. Boxmadrasser er normalt komplette og er allerede udstyret med madras og lamelbund.

En polsterbed bringer et strejf af elegance til soveværelset. I denne type seng er både sengerammen og hovedgærdet betrukket med en beklædning. Denne kan være lavet af tekstil, men også læder eller kunstlæder. Delvis inkluderet, men også separat tilgængelige, er dekorative tæpper, der ofte passer til sengens mønster og farve.

Køb palettenbed billigt

Palettenbed er ikke kun enkle at opbygge, men de er også meget trendy. Opfyld din drøm om et soveværelse i en stilfuld loftskarakter med en minimalistisk elegance. Palettenbed er inspireret af europaller og passer næsten ind i enhver indretningsstil. Disse senge er ikke kun for yngre mennesker eller minimalister, men også for dem, der værdsætter en helt speciel stil.

Køb træsenge billigt

Træ skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum, også i soveværelset. Med en træseng skabes en smuk atmosfære. Der er generelt to forskellige typer: senge lavet af massivt træ som fyr, el, bøg, birke eller eg og senge med belægning. Du finder forskellige udførelser af træsenge hos os, for eksempel også i rustik antik træ-look.

Køb sengetilbehør billigt

Først når du har det rigtige tilbehør til den nye seng, bliver din sovekomfort virkelig perfekt. Dette tilbehør kan du også nemt købe online hos os. Uanset om det er en madras, en topmadras, en lamelbund, en hovedpude eller en dyne - vi tilbyder det rigtige sengetilbehør til den bedste pris.

Bestil senge og andre møbler til soveværelset nemt online

Uanset om det er en boxmadras i grå, en polsterbed i grøn eller en minimalistisk palettenbed, bør du orientere dig efter din personlige smag, når du vælger din nye seng. Med nogle gode tips kan sengekøbet være enkelt. Først og fremmest bør sengen passe til resten af indretningen. Og selvfølgelig skal størrelsen være rigtig. Ideelt set bør sengen ikke optage hele rummet, men der bør stadig være plads til andre møbler som f.eks. et klædeskab, natborde eller en kommode. Uanset hvad du leder efter, vil du helt sikkert finde den rigtige indretning til dit hjem hos ok-living.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser