Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billige møbler til badeværelset online


Filter

Nye møbler fra vores online butik skaber en indbydende oase af velvære på dit badeværelse

I gennemsnit tilbringer en person ca. 1,5 år af sit liv på badeværelset. For at sikre, at du ikke bare gennemfører denne tid på en funktionel måde, men også nyder at være i dit badeværelse i afslappende atmosfære, tilbyder vi et omfattende udvalg af kvalitetsbadeværelsesmøbler til fordelagtige priser. Med moderne badeværelsesmøbler kan du skabe en velvære-oase, der er indbydende og afhængig af din foretrukne stil, elegant, minimalistisk eller hyggelig. Du behøver ikke længere tage besværlige ture og slæbe tunge møbler. Bestil dine ønskede badeværelsesmøbler nemt og bekvemt online, nyd de fordelagtige priser og vores hurtige levering og nyd det nye look på dit badeværelse med smukke møbler fra ok-living.

Rummelige skabe til ordentlig opbevaring på dit badeværelse

Håndklæder, plejeprodukter, rengøringsmidler - uanset om du bor alene eller sammen med andre, kræver de fleste badeværelser masser af plads til at opbevare alt, hvad der er nødvendigt. Vores badeskabe tilbyder tilstrækkelig opbevaringsplads til alle dine badeværelsesartikler og sikrer dermed orden og overskuelighed.

Ofte er spørgsmålet ikke, hvor meget plads du har i dit badeværelse, men hvor meget plads du har til dine skabe, når du leder efter de rigtige badeværelsesmøbler. Derfor tilbyder vi forskellige typer af badeskabe i forskellige farver, design og størrelser, der alle er fremragende forarbejdet og derfor meget holdbare, ligesom alle møbler fra ok-living. Udover de almindelige badeværelsesmøbler som højskabe og væghængte skabe har vores sortiment også lavere skabe, der kan passe selv ind i det mindste badeværelse.

Badeværelsesmøbler til det perfekte badeværelsesskab

Et spejl hører også til et veludstyret badeværelse, så du kan gøre dig klar der. Afhængigt af pladsforholdene kan en hel spejlskab muligvis også være en god løsning, da det giver ekstra plads til dine badeværelsesprodukter. På den måde har du alt, hvad du bruger om morgenen og om aftenen, samlet på ét sted. I vores sortiment af badeværelsesmøbler finder du et stort udvalg af spejle og spejlskabe, fra moderne til mere dekorative designs. Tag blot et kig og bestil dine nye møbler til badeværelset nemt og bekvemt online. Hvis et spejlskab ikke er en mulighed for dig, men du stadig har brug for mere opbevaringsplads i nærheden af dit håndvaskområde, så er en håndvaskunderskab den ideelle løsning. Især i mindre badeværelser eller gæstetoiletter, hvor du ikke kan have et stort skab, er håndvaskunderskabet en af de mest populære badeværelsesmøbler.

Badeværelsesmøbler i et sæt eller med praktiske funktioner

Hvis du ønsker at udstyre hele dit badeværelse med nye møbler og ikke kun leder efter en enkelt badeskab, så vil vi anbefale vores praktiske badeværelsesmøbelsæt. Disse fås i mange forskellige udførelser, så der er garanteret noget for enhver smag. Du behøver ikke bekymre dig om, at alt passer sammen, for den store fordel ved at købe et sådant sæt er, at alle møbler er perfekt afstemt i farve og stil. Dette skaber straks et harmonisk billede i dit nyindrettede badeværelse.

Udover smukke skabe og sæt finder du også en række badeværelsesmøbler med praktiske funktioner såsom vaskeskabe, skabe til vaskemaskiner og medicinskabe i vores online butik. Uanset hvad du leder efter, hvis du vil købe billige badeværelsesmøbler, er du kommet til det rette sted hos ok-living.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser