Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil praktiske vaskemaskineskabe online


Filter

Skjul din vaskemaskine stilfuldt med en vaskemaskineskab

Vaskemaskinen er et af de mest anvendte apparater i hjemmet. Når du køber et vaskemaskineskab, kan du stilfuldt skjule apparatet. I et vaskemaskineskab med en dør har maskinen en fast og stabil plads. I mange små lejligheder er der ikke mulighed for at placere maskinen på badeværelset eller i bryggerset.

Vaskemaskineskabet er en multifunktionsskab. Det er særligt alsidigt og fleksibelt, da det kan bruges til opbevaring af forskellige ting. Ikke kun vaskemidler, men også husholdningsredskaber, rengøringsmidler og meget mere kan opbevares her. Et vaskemaskineskab med døre er løsningen, hvis din vaskemaskine for eksempel står i gangen. Hvis maskinen er en øjenbæ, kan du placere vaskemaskinen i et dedikeret skab. I vores online butik finder du forskellige varianter, så du sikkert kan finde det model, der passer til dig

Hvad er en vaskemaskineskab, og hvilke fordele tilbyder det?

Hvis du ønsker at købe en vaskemaskineskab til en god pris, får du flere fordele. Du kan ikke kun stilfuldt skjule din vaskemaskine i skabet, vaskemaskinen står også let forhøjet - afhængigt af modellen - hvilket gør påfyldning og aflæsning mere behageligt. Derudover giver et badeværelses vaskemaskineskab dig opbevaringsplads til en række forskellige redskaber såsom vaskepulverflasker, tøjklemmer og bøjler. En vaskemaskine-overbygningsskab bør helt sikkert have en vandafvisende belægning. Det er normalt monteret over maskinen og er også en ideel 2-i-1-løsning til små badeværelser. Det tilbyder ekstra opbevaringsplads i form af et skab, så hele rummet ser harmonisk, pænt og ryddeligt ud.

Stilar, farver og materialer af vaskemaskineskabe

Multifunktionelle eller alsidige skabe som vaskemaskineskabe giver primært opbevaringsplads og er derfor en fornuftig tilføjelse til enhver lejlighed. Et multifunktionelt skab er velegnet til ethvert rum, fra kælderen til soveværelset. I soveværelset kan et vaskemaskineskab også bruges som ekstra opbevaringsplads til tøj. I køkkenet kan du bruge de eksisterende hylder og rum til at opbevare madvarer og forsyninger. Den klassiske anvendelse er dog at placere et alsidigt skab som skjulested for vaskemaskinen i et skab eller i kælderen. Her kan det give rigelig plads til opbevaring af vaskepulver, støvsuger og andre rengøringsredskaber samt rengøringsmidler.

Vaskemaskineskabe kan være lavet af forskellige materialer. Hvis et vaskemaskineskab med dør er lavet af træ, bør træet være vandafvisende og have en tilsvarende forsegling. Derudover er der mange vaskemaskineunderskabe af metal på markedet, som er nemme at rengøre. Hos os finder du smukke og kvalitetsfulde vaskemaskineskabe til en god pris i:

  • Hvid
  • Antik træ
  • Beton hvid
  • Sonoma hvid

Til et enkelt indrettet badeværelse bør du vælge en ensfarvet lukket vaskemaskineskab. Vælg altid en farve til vaskemaskineskabet, der harmonerer med resten af indretningen på badeværelset eller i entréen.

Før du køber en billig vaskemaskineskab, bør du overveje din maskine.

Du skal have kendskab til størrelsen og modellen på vaskemaskinen. Kan vaskemaskinen åbnes foran eller fyldes oppefra? Hvis åbningslågen er øverst, bør du undgå en vaskemaskineoverbygning, da denne har opbevaringspladsen ovenover maskinen. Du bør også være opmærksom på vaskemaskineskabets bæreevne. Hvis vaskemaskinen har en forsideåbning, har du derimod et bredt udvalg. Du kan for eksempel vælge et skab lavet af vandafvisende træ, rustfrit metal eller melaminharpiksbeklædt spånplade. Sidstnævnte har den store fordel, at overfladerne er særligt lette at vedligeholde.

Praktiske funktionsmøbler til badeværelset og mere.

Et multifunktions- eller vaskemaskineskab kan placeres der, hvor maskinen kan tilsluttes vandforsyning og afløb. Nogle gange er badeværelset for lille, og der er ingen separat vaskerum. I så fald kan du blot placere vaskemaskineskabet i køkkenet, hvis der er tilstrækkelig plads til det. Hvis du er heldig og der er de nødvendige tilslutninger under skråvæggen, kan du netop placere vaskemaskineskabet med døre der. Det kan være den perfekte løsning for dig.

Hvis vaskemaskineskabet står i entréen, kan tilslutningerne nemt skjules bag skabsdørene, så hele rummet ser pænt ud. Udover praktiske vaskemaskineskabe finder du også mange andre skabe til badeværelset i vores butik, som både er funktionelle og æstetisk tiltalende. Tag et kig rundt og opdag vores fantastiske badeværelsesmøbel-sæt, smukke spejlskabe og kvalitetsfulde badeskabe..

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser