Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil højskabe til dit badeværelse billigt online


Filter

At skabe opbevaringsplads på badeværelset er ikke altid nemt.

Mange redskaber har brug for en dedikeret plads, så man nemt kan rengøre badeværelset og undgå, at det bliver fyldt med diverse genstande som toiletpapir, makeup, deodorant og meget mere. En højskab til badeværelset giver masser af opbevaringsplads, og dit badeværelse vil igen se struktureret ud. Billige badeværelses højskabe fra ok-living er perfekte til at skabe orden på badeværelset.

En badeværelses højskab er et langstrakt skab, der står lodret på væggen og giver masser af opbevaringsplads.

Selv til små badeværelser er et badeværelses højskab meget velegnet til at opbevare redskaber. Bag en dør skaber det ro og orden, og badeværelset kan rengøres hurtigere.

Med ordenen, du skaber med et badeværelses højskab, behøver du ikke længere bruge tid på at lede efter redskaber. Du ved, at alt kan opbevares i en billig og kvalitetsmæssig badeværelses højskab. Åbn døren, og alt er inden for rækkevidde. En billig højskab skaber ro og lægger vejen åben for at skabe en wellness-oase.

Badeværelsesskabe i forskellige stilarter, farver og størrelser

Med det store udvalg af badeværelsesskabe i forskellige stilarter vil du helt sikkert finde det perfekte hos ok-living. De fleste højskabe kan integreres i enhver indretningsstil. Et hvidt badeværelsesskab i kombination med betonoptik har en meget elegant virkning. Farver som hvid og grå giver et moderne udtryk. Mens hvid også kan kombineres med en vintage- eller landstil, giver sort et mere klassisk udtryk. Et badeværelsesskab i træoptik skaber en varmere atmosfære og kan perfekt kombineres med forskellige farver.

De letplejede badeværelsesskabe kan også integreres i et lille badeværelse. Højden på et højskab er cirka 190 cm, og det har en dybde på 30 cm. En kombination af åbne og lukkede rum har en visuelt tiltalende effekt. De åbne rum giver plads til smukke dekorationselementer og tilføjer en vis lethed. Med et fuldstændig lukket skab skaber du en ren og minimalistisk æstetik.

Forskellen mellem et højskab og et væghængt skab på badeværelset

Om et højskab eller et væghængt skab er egnet til dit badeværelse, afhænger af pladsen og dine ønsker. Hvad er egentlig forskellen mellem et højskab og et væghængt skab? Som navnet antyder, monteres et væghængt skab på væggen. Dermed står skabet ikke på gulvet, og det er nemt at rengøre gulvet under skabet. På grund af den lave højde på cirka 70 cm har du dog betydeligt mindre plads i et væghængt skab sammenlignet med et højskab med en højde på 190 cm.

Et højskab giver dig forskellige kombinationsmuligheder. Med åbne rum, skuffer eller helt lukket - du vil helt sikkert finde noget i online-butikken. Selvfølgelig tilbyder vi også komplette badeværelsesmøbelsæt, der består af forskellige skabe som f.eks. et spejlskab, en håndvaskunderskab og forskellige skabe. Disse er visuelt afstemt og skaber ro og orden på badeværelset.

Du kan nemt bestille billige badeværelsesskabe online.

En badeværelsesskab har mange fordele, og ikke kun visuelt er de billige højskabe iøjnefaldende, de skaber også ro og orden. I vores online butik kan du også købe komplette badeværelsesmøbelsæt. Derudover finder du de perfekte underskabe til håndvasken for at skabe ekstra opbevaringsplads. Opdag midtskabe og andre badeskabe hos ok-living og bestil i dag. Alle produkter leveres til dit hjem.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser