Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb moderne stueborde online


Filter

Billige sofaborde til stuen kan bestilles billigt hos ok-living.

Et sofabord er ikke kun en smuk tilføjelse til ethvert stue, men også et praktisk møbelstykke. Det fungerer både som visuel dekoration af rummet og som opbevaringsplads. Og for at dit nye sofabord passer til enhver stue og indretningsstil, er der mange forskellige muligheder ved købet. Hos os finder du mange forskellige modeller af sofaborde i smukke designs, former og farver at vælge imellem.

Forskellige sofabord former og sofaborde med praktiske funktioner

Det er et praktisk boligtilbehør til dit hjem - om det er rundt, ovalt, firkantet eller rektangulært, her finder du overkommelige, moderne og kvalitets sofaborde, der passer til dine behov. Tag dig tid til at se dig omkring, før du køber dit nye sofabord. For dem med mindre plads i stuen, tilbyder vi også et bredt udvalg af små sofaborde. Alternativt finder du også smukke sofaborde i forskellige udførelser. Afhængigt af modellen kan et sofabord også have forskellige andre funktioner. Vælg for eksempel et sofabord med praktiske opbevaringsflader eller rum til aviser, magasiner, fjernbetjening eller bøger, eller vælg et bord med skuffer eller et sofabord, der kan justeres i højden. Højdejusterbare sofaborde er særligt praktiske, hvis du for eksempel gerne vil spise foran fjernsynet eller spille brætspil på det. Særligt moderne og populære er også vores sofaborde med LED-belysning. De er en fantastisk accent i stuen og fås også i forskellige farver.

Farver og designs til sofaborde

Når det kommer til indretning, har alle deres helt egen smag og egne ønsker. Derudover kan stilen på sofabordet perfekt afstemmes med de andre møbler i rummet. Uanset om du ønsker et møbel med kontrasterende stil, et praktisk tilbehør med opbevaringsplads eller en elegant accent, så har vi det bedste udvalg! Grå sofaborde i beton-look passer godt til lyse eller hvide møbler. Sorte sofaborde, sofaborde i antracit eller modeller i højglans er en del af det omfattende udvalg i vores butik. Og selv hvis du foretrækker rustikke modeller i egetræ eller antik stil, har vi også passende tilbud. Opdag forskellige sofaborde i træ-look og overbevis dig selv om kvaliteten af vores møbler.

Couchborde i forskellige materialer

Hvis du er på udkig efter et nyt sofabord, står du over for et væld af valgmuligheder. På internettet eller i lokale butikker finder du talrige sofaborde i forskellige former og frem for alt materialer. Du kan blandt andet finde:

  • Sofaborde af træ eller træ-look
  • Sofaborde af metal eller glas
  • Sofaborde af massive materialer
  • Sofaborde af massive materialer

Meget elegant og moderne er sofaborde af metal med glashylder. Sofaborde i den populære landstil udstråler en særlig hygge. Landstilen er kendetegnet ved meget træ og spinkle og romantiske former eller mønstre. Sofaborde af træ er robuste, holdbare og har en varm, rustik og indbydende virkning. Afhængigt af trætypen passer de til en række forskellige indretningsstile. Sofaborde af træ kan være ubehandlede, lakerede eller oliede. Uanset hvilken type sofaborde du søger, finder du helt sikkert den rigtige model hos os. Og det til en overkommelig pris!

Bei os finder du smukke sofaborde og yderligere indretning til stuen.

Uanset om du vælger en moderne sofaborde, en sofaborde i landstil, en LED-sofabord eller en anden model, bør du også sørge for god pleje ved rengøring af dit sofabord. Kun med de anbefalede produkter, der passer til materialet, vil dit sofabord forblive smukt i lang tid, og overfladekvaliteten bevares længere. Opdag overkommelige sofaborde i hvidt eller forskellige træ-look og bestil dit nye stueaccessoire i dag.

Udover smukke sofaborde finder du hos os også alt det, du kan bruge til at redesigne din stue. Tag for eksempel et kig på vores stuehylder, stueskabe eller sofaer og sofagrupper. De tilbudte møbler er ikke kun prisvenlige, men også håndværksmæssigt udført i høj kvalitet og ekstremt holdbare og robuste.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 68227 bedømmelser