Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb stole og borde til baby- og børneværelser online


Filter

Børneborde og -stole til børneværelset fra ok-living

For at skabe en optimal atmosfære for dit barn på børneværelset må den rette siddeplads ikke mangle. Den er ikke kun et æstetisk element i ethvert børneværelse, den bruges også til at opholde sig, lave håndarbejde, lege og male. Den passende størrelse af børneborde og -stole spiller en afgørende rolle for dit barns sjov og velbefindende.

Ergonomisk siddeposition med 90 graders vinkel og begge fødder fladt på gulvet er næsten umulig for børn ved almindelige borde. Børnemøbler som borde og stole er ikke kun tilpasset dit barns fysiske behov, de sikrer også en sikker legoplevelse med afrundede hjørner og stabil konstruktion. På den måde kan du også slappe af, mens dit barn leger, maler eller laver håndarbejde ved børnebordet.

For at opbevare male- og hobbyartikler på en god og sikker måde, tilbyder nogle borde og stole til børneværelset opbevaringsmuligheder, såsom et rum under bordpladen eller under sædet på børnestolene.

Her kan maleartikler, spil og hobbyredskaber opbevares og være nemt tilgængelige. Hvis børneværelset er meget lille, kan klappbare børneborde med stablebare stole være en god løsning. De kan nemt opbevares og spare plads, når de ikke er i brug, og er også velegnede til at tage med på ferie. Afhængigt af dit barns alder kan bordet i begyndelsen af skoletiden fungere som det første skrivebord. Alternativt finder du også passende børneskriveborde hos os. Hvis der er flere børn i husstanden, kan børnesæt med stole være en god mulighed.

Blikfanget på børneværelset - Borde og stole til børn fra Vicco

Det er vigtigt, at børneborde og stole ikke kun tiltaler dig og dit barn visuelt, men også at børnemøblerne er sikre. Hjørnerne skal være afrundede, og stabiliteten af børneborde og stole til børneværelset er afgørende. Ideelt set bør bordhøjden for børn være mellem 45 og 55 cm. Dit barn bør kunne placere benene i en ret vinkel på gulvet for at sidde lige og ergonomisk. Stole og børneborde bør også være lette at rengøre. Modeller med ekstra opbevaringsplads er praktiske til at opbevare penne, malebøger og spil på det rette sted, især hvis børneværelset er lille.

Vores smukke Vicco børnesæt har en ridsefast og let at rengøre overflade med børnevenlige og tiltalende landskabsmotiver. Dimensionerne på bordene - 60 × 48 × 60 cm (B×H×D) - og stolene - 30 × 53 × 30 cm (B×H×D) - er designet til at give dit barn en optimal siddestilling.

Billige møbler til børneværelset - fra seng til passende børnebord

Børneborde og -stole er iøjnefaldende i ethvert børneværelse. De fås i neutrale farver som grå eller beige, men også i meget farverige modeller. Der er også borde og stole til børneværelset med forskellige motiver. Ryglænet på børnestolene har forskellige designs. De nemmeste at kombinere med resten af indretningen i børneværelset er dog hvide børneborde.

Hvis du venter en baby og er i gang med at indrette dit babys værelse, så tag dig god tid til at kigge rundt hos os. Vi tilbyder et stort udvalg af møbler til babyværelset, såsom puslekommoder, legehegn og baby- og børnesenge, samt børneværelsesmøbler til opbevaring, som hylder og skabe.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser