Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Flotte puslekommoder til babyer og tilhørende tilbehør


Filter

Wickelborde og tilbehør fra ok-living

Når man tænker på nødvendig babyudstyr, er en puslekommode eller en puslebord ofte det første møbel, man tænker på, sammen med babyssengen. En puslekommode er på mange måder et meget praktisk møbelstykke. En baby skal ofte skiftes i løbet af dagen og om natten. For at skåne forældrenes ryg er pusleborde ergonomisk designet med en passende højde, der muliggør en oprejst holdning.

Derudover har man alt, hvad man har brug for til at skifte bleen, lige ved hånden og organiseret. En puslekommode består normalt af en base med opbevaringsmuligheder som hylder og skuffer samt en puslebordsoverflade. Puslebordet har typisk en puslepude og en forhøjet kant, der beskytter babyen mod at falde ned og giver en behagelig liggende position. I vores butik kan du købe billige pusleborde og puslekommoder online - også på faktura.

Ved køb af en puslekommode bør man først og fremmest være opmærksom på kvaliteten af møblet.

Pris-ydelsesforholdet skal altid være passende. Hos os finder du pusleborde af fremragende kvalitet til overkommelige priser. Derudover skal du også være opmærksom på den rigtige højde, når du køber puslebordet. Den vigtigste funktion ved en puslekommode er, at forældrene kan skifte deres baby på en rygvenlig måde. Der bør også være en puslebordsoverflade med passende kantsikring i form af en forhøjet kant, så babyen ikke utilsigtet kan rulle ned fra kommoden.

Overvej også om bordet giver tilstrækkelig opbevaringsplads. Forventende forældre undervurderer ofte, hvor meget plads der faktisk er brug for til bleer, babytøj og klude. Tænk også på størrelsen af puslebordsoverfladen. Babyer vokser hurtigt, og forældre ønsker ikke at skulle investere i en ny kommode efter kort tid. Tænk også på rummet og placeringen i rummet, hvor puslebordet skal stå. Det bør ikke være for mørkt, men stadig beskyttet. Til sidst er tilbehør til puslebordet også vigtigt. Udstyr puslebordet med en behagelig puslepude. En varmelampe over puslebordet bør heller aldrig mangle.

Det bedste tidspunkt at købe en puslekommode er faktisk under graviditeten, så alt er klar, når babyen kommer.

Når babyen først er kommet, har man normalt ikke meget tid til at vælge møbler eller samle dem. Desuden er skånsomt og bekvemt pusling vigtigt for moderen efter fødslen. Ved at købe din nye puslekommode online undgår du stressende shoppingture til møbelbutikker under graviditeten, og du kan få alle møblerne leveret direkte til dit hjem.

I puslekommoden skal man opbevare alt, hvad man har brug for til pusling, nemt og hurtigt inden for rækkevidde. Først og fremmest bleer, vådservietter og eventuelt nødvendige plejeprodukter. Derudover anbefales det at have stofbleer eller engangs-pusleunderlag, der beskytter den polstrede puslepude mod snavs. Der bør også være en blespand til brugte bleer.

Før du køber og opstiller din nye puslekommode, skal du nøje overveje, hvilket rum der er bedst egnet til det.

Da babyen bliver afklædt under puslingen, bør rummet være godt opvarmet. Derudover kan du overveje at købe en varmelampe til puslebordet. Du bør også tænke på, at du skal skifte ble på babyen flere gange om dagen, også om natten, så det er en god idé at have korte afstande.

Tilføjelsen af et nyt familiemedlem er noget særligt, fødslen af en baby og tiden efter er virkelig spændende. For at du ikke går glip af et øjeblik og ikke behøver at beskæftige dig med anstrengende søgen og stå i kø i butikkerne, har vi alt, hvad du har brug for til indretning af børneværelset, tilgængeligt i vores online butik. Fra alderssvarende senge til passende skabe, fra søde sengesorterings-organisatorer til praktiske foldbare kasser - vi leverer alt bekvemt til dig derhjemme.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser