Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb pallehynder af høj kvalitet til dine pallemøbler online


Filter

Vores pudebetræk til paller er en iøjnefaldende detalje overalt - både indendørs og udendørs.

Vores pudebetræk til haven, altanen eller terrassen er den perfekte tilføjelse til dine palle-møbler. Puderne giver ikke kun en god effekt udendørs, du kan selvfølgelig også bruge dem indendørs, f.eks. på en smuk sofa lavet af paller eller en europapalle-stol. Ikke kun du, men også dine venner vil blive imponeret over det originale udseende af møblerne kombineret med pudebetræk fra ok-living. Takket være deres robuste udførelse og udseende er vores pudebetræk alsidige og kan bruges til forskellige formål. Du finder følgende i vores sortiment:

  • Pudebetræk til paller
  • Sædepuder
  • Rygpuder
  • Sideruller

Ønsker du selv at bygge din lounge af paller? Pudebetræk fra vores butik er den perfekte udvidelse for at gøre dine møbler endnu mere komfortable.

Palettenpuder pryder europapalle-møblerne visuelt og sikrer en behagelig siddekomfort.

Suppler dine nye havemøbler med matchende palettenpuder fra vores omfattende sortiment. Vores ok-living-butik tilbyder et stort udvalg af puder til paller i forskellige udførelser, farver og designs. De er alle specielt designet til palle-møbler og til udendørs brug. De er fremstillet efter høje standarder af holdbare og let plejelige materialer og ser meget elegante ud. Den specielle polstring af vores palettenpuder tilbyder en exceptionel siddekomfort, der inviterer til afslapning og hygge.

Hvis du overvejer at indrette en ny lounge i haven, er møbler af europapaller et ideelt og moderne valg. En særlig egenskab ved disse møbler er deres store fleksibilitet. De integrerer sig i ethvert rum og kan nemt tilpasses individuelle behov. De høj kvalitets siddepuder, du finder i vores online-shop, gør dine paletten-møbler endnu mere interessante visuelt og samtidig utrolig behagelige at sidde i.

Passende til palet-siddepuder finder du også rygpuder og sidepuder til dine møbler af europapaller hos os.

Hvis du er en af dem, der foretrækker usædvanlige møbler med karakter, så er møbler af europapaller det rigtige valg for dig. Vi tilbyder alt, hvad du har brug for, for at kunne samle dine nye møbler af paller selv. Denne type møbler er ikke kun meget moderne og absolut trendy, men også fleksibel, let at bygge og vedligeholde. Hvis dine europapalle-møbler skal blive endnu smukkere, og siddepladserne endnu mere hyggelige, så tag et kig her. I vores online-shop finder du højkvalitets- og raffinerede rygpuder til møbler af paller.

Naturbehandlede eller malet i klare farver, uanset hvordan du designer dine palle-møbler, skaber du med lidt kreativitet en skræddersyet møbelgenstand. Moderne palle-møbler med et individuelt design er en attraktiv accent for hus og have, som du vil have glæde af i lang tid. Siderne på pude er specielt designet til møbler af paller i vores butik og er velegnet til både indendørs og udendørs brug. De er lavet af holdbare materialer, lette at rengøre og frem for alt robuste.

Alt til dine palle-møbler og haven

Vores pallehynder har de perfekte mål til europaller og passer derfor perfekt til alle standard palle-møbler. Ryghynder, sidehynder, siddehynder eller komplette hyndesæt fuldender ikke kun udseendet på dine palle-møbler i haven, men øger også komforten til et nyt niveau. Kig rundt i vores butik og lad dig imponere af vores brede udvalg.

Hvis palle-møbler ikke er det rigtige for dig, tilbyder vi selvfølgelig også mange andre typer havemøbler i vores butik. Hængekøjer og matchende hængekøjestativer inviterer til afslapning. For kreative sjæle, der elsker at forny deres have, altan eller terrasse, har vi alt, hvad du har brug for inden for haveindretning.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser