Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Flotte dekorationer og praktiske opbevaringsmuligheder til baby- og børneværelser


Filter

Indretning af børneværelser - med børneværelsesdekoration og opbevaringsløsninger fra ok-living

En alderspassende og tiltalende indretning af børneværelser omfatter ikke kun enkelte møbler som skabe, børnesenge, skrive- og legedeske. Det omfatter også en tiltalende og farverig børneværelsesdekoration samt forskellige opbevaringsmuligheder, der stimulerer det yngste familiemedlems fantasi. Børneværelsesdekorationer er mangfoldige og giver dig forskellige muligheder for at forvandle dit barns værelse til et fantasifuldt miljø. Hos os finder du passende tilbehør til enhver tænkelig stil og alder. For selv ungdomsværelser får ekstra charme, når de er smukt dekoreret og udstyret med praktiske opbevaringsløsninger som foldbare kasser i original stil.

Fantasifuld dekoration til børneværelset

Smukke tæpper, der er farveafstemt med andre elementer som gardiner eller forhæng, skaber en harmonisk og hyggelig atmosfære og kan vælges efter tema efter eget ønske. Der er ingen grænser for fantasien her. For børneværelsets indretning med udvalgte dekorationsgenstande giver rummet det lille ekstra og kan også på en simpel måde skabe orden og struktur. Vores praktiske foldbare kasser er særligt populære til ordentlig og dekorativ opbevaring. Disse foldbare kasser fås i forskellige motiver, fantastiske designs og farver - fra farverige til enkle, alt efter dit barns smag og alder.

Disse alsidige opbevaringsmuligheder kan placeres perfekt i vores matchende åbne børneværelse-reoler. De er ikke kun pladsbesparende, men giver også masser af plads til legetøj som plysdyr eller byggeklodser, men også tøj, hobbymaterialer, maleredskaber og alt andet, der er i børneværelset.

Idéer til indretning af børneværelset

For at forvandle et børneværelse til en fantasifuld atmosfære har du mange forskellige tilbehør og børneværelsesdekorationer at vælge imellem. Børnevenlige motiver som søde dyr, farverige variationer og tematiske designs som "Eventyrskov" eller "Rummet" skaber trivsel og forvandler ethvert neutralt og steril børneværelse til en ægte oase for den lille beboer. Sengsorganisatorer, sækkestole, legetelte, søde mobiles og fantastiske lamper, udvalgt i overensstemmelse med stilen, fuldender udseendet på bedste vis. For dit babyværelse er vores praktiske foldbare kasser særligt interessante, da nødvendige ting som bleer, bodyer eller sokker kan opbevares på en måde, der er let tilgængelig og alligevel organiseret. Foldbare kasser i lette pastelfarver eller med søde dyremotiver giver dit babyværelse en venlig, børnevenlig, hyggelig og beroligende atmosfære. Vores smukke lyskæder skaber behageligt lys, som du for eksempel kan montere på børnesengen eller placere rundt om i rummet.

Dekorationsidéer til teenageværelset

At indrette og dekorere et teenageværelse på en tiltalende og aldersmæssig passende måde behøver ikke nødvendigvis indebære en komplet ombygning af rummet. Allerede med nogle billige, velvalgte accessories kan børneværelset for de unge fremstå i et helt nyt lys. Foldbare kasser og klappboxe sørger også her for passende orden. Skolebøger, notesbøger, skriveartikler eller beklædningsgenstande som tørklæder, hatte og handsker finder deres plads i de praktiske opbevaringsmuligheder og er altid lige ved hånden.

Billige foldbare kasser fra ok-living i en mere neutral stil er en god mulighed her. Men også kurve og kasser i trendy rattan eller robust papir egner sig perfekt til at indrette og dekorere teenageværelser. Også i teenageværelset kan lyskæder, lanterner eller smukke vægbilleder blive til ægte højdepunkter og skabe en særlig hygge.

Indretning af børneværelset med dekoration og møbler fra ok-living

For at opnå et roligt og harmonisk udseende i børneværelset kan gentagne motiver eller farvevarianter på gardiner, tæpper og dekorationsaccessories være med til at skabe dette. Indretningen kan fuldendes visuelt med smukke foldbare kasser til børneværelset, som både passer godt ind i det overordnede billede og samtidig sørger for orden. Mobiles, lyskæder, dekorationslamper, vægbilleder og dekorative puder skaber kontraster og supplerer helhedsbilledet harmonisk.

Mulighederne for indretning af børneværelset er mangfoldige og kreative. Med blot få, velvalgte accessories og kvalitetsmøbler, der samtidig er prisvenlige, som senge, stole, borde og skabe fra vores online shop, kan du skabe drømmeagtige rum derhjemme til dit barn, der både er alderssvarende, praktiske og holdbare.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser