Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil møbler til børn og babyer onlineFilter

Høj kvalitet børneværelsesmøbler til dit nye familiemedlem

Når der er en baby på vej, kan de fleste forældre næsten ikke vente med at forberede sig på deres ankomst. Denne spændende og uforglemmelige tid er en god lejlighed til at indrette babyværelset i ro og mag og købe møbler til den lille. Her spiller både udseendet og prisen ofte en rolle. Smukt indretning er ikke kun et spørgsmål om penge for os, derfor finder du i vores store sortiment høj kvalitet, moderne og ikke mindst prisbillige møbler til børn og babyer.

Børneværelsesmøbler til dit barns gode nattesøvn

En god nattesøvn og en afslappende sovemiljø er vigtigt. Kun i en behagelig baby seng kan dit barn hvile sig godt og udvikle sig. Dit barn tilbringer mange timer i sin børneseng, derfor er det en af de vigtigste og ofte også de første børneværelsesmøbler, du vil anskaffe dig. Opdag vores store udvalg af smukke senge til børn og babyer samt tilhørende udstyr som sengetøj, puder og tæpper fra ok-living. Du planlægger sikkert også allerede at anskaffe dig en puslekommode. I denne praktiske børnemøbel kan du give bleer samt bodystockings og undertrøjer til spædbørn en ordentlig plads. Rummelige skuffer giver tilstrækkelig opbevaringsplads til vaskeklude, klude og andre babyplejeartikler.

Skab et paradis med smukke børneværelsesmøbler og samtidig skabe orden

Reoler er et absolut must i børneværelset. Med deres hylder skabes der opbevaringsplads til spil, bøger, cd'er og legetøj. Alternativt tilbyder vi også et stort udvalg af andre opbevaringsmuligheder som rullecontainere og sammenklappelige kasser. Et skab er også en grundlæggende del af børneværelsesmøblerne. Det er normalt en langvarig investering, da det afhængigt af modellen vil følge dit barn gennem grundskolealderen. Med den rummelige indretning, passende tøjstænger, hylder og skuffer kan du også opbevare legetøj og sko i skabet, ud over tøjet, hvilket giver endnu mere orden og overskuelighed.

Fra baby til småbarn: Børneværelsesmøbler der vokser med

Du vil snart bemærke, hvor hurtigt tiden går. Det varer ikke længe, før babykrybben skal skiftes ud med en børneseng. Hvis værelsets grundareal ikke er alt for stort, er det særligt værdifuldt. Så snart baby-legetøjet fjernes, bliver det også allerede brugt som legeplads til legoklodser, dukker og legetøjsbiler.

Sengen forbliver dog altid hjertet i ethvert børneværelse. Ved hjælp af en højseng kan pladsbehovet holdes lille, da rummet under sengen kan omdannes til en loungestue eller siddeområde til læsning og tegning. Opdag også vores udvalg af stole og borde til dine børn. Når barnet vokser, kan du for eksempel placere et skrivebord under en højseng og skabe et skønt hjørne til læring. Med smukke børneværelsesdekorationer som vægtatoveringer, gardiner, tæpper og lamper skaber du også en behagelig atmosfære på værelset, der indbyder til at slappe af, lege og hygge sig.

Børnemøbler til børn i grundskolealderen

Et værelse til grundskolebørn bør være et multifunktionelt indrettet rum. Det fungerer samtidig som arbejdsrum, legerum, opholdsrum og et sted, hvor dit barn kan trække sig tilbage. Størrelsen på rummet bestemmer også typen og mangfoldigheden af børneværelsesdekorationer. Læremøbler bør være fleksible og kunne tilpasses barnets behov. Hvad gør desuden et godt børneværelse? Det bør være både komfortabelt og praktisk. Ved køb af børneværelsesmøbler bør der også lægges vægt på et tidløst og fleksibelt design. Der bør også være et hyggeligt hjørne ved siden af arbejdsområdet til grundskolebørn. Her kan de drømme, læse en bog eller lege med vennerne. Tag dig tid til at kigge rundt hos os og opdag det store udvalg af møbler fra ok-living's børneværelsesserier.