Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil praktiske tagbokse billigt online


Filter

Med en bil tagboks får du mere plads til opbevaring på dine rejser

En bil tagboks, også kendt som en tagkuffert, er en rummelig kasse, der normalt nemt kan fastgøres på taget af din bil. At købe en sådan tagboks er ekstremt praktisk af mange grunde, især for dem, der ønsker at transportere mere bagage, end det indvendige af bilen tillader. Men det er også nyttigt, hvis du for eksempel bare føler dig mere komfortabel med ikke at have hele bagagen omkring dig inde i bilen.

Priserne på en tagkuffert kan variere meget fra forhandler til forhandler - priser mellem 200 euro og 700 euro er mulige. Et højt prisniveau er på ingen måde et tegn på bedre kvalitet. Hvis du derfor overvejer at købe en billig bil tagboks, er du kommet til det rette sted hos ok-living! I vores online butik finder du kvalitets-, funktionelle og alligevel prisvenlige tagbokse.

Dette er fordelene, når du køber en bil tagboks

Måske kender du denne situation: Især når du rejser med hele familien, kan det blive trangt i familiens bil. Der er ofte ikke længere plads til bagage og andre ting, du gerne vil have med på ferie. Med en bil tagboks øger du betydeligt bagagevolumen i din bil, hvilket især er til stor fordel under længere rejser. Her er de største fordele, når du køber en bil tagboks:

  • En bil tagboks er normalt nem at montere og kan bruges fleksibelt.
  • Tagboksen muliggør transport uden sikkerhedsrisiko fra løs bagage.
  • Godset forbliver tørt og rent med en bil tagboks.
  • Du oplever mere fleksibilitet ved valg af rejsedestination, når du bruger en bil tagboks.
  • En tagkuffert giver dig mere frihed til transport.

En tagboks betragtes som temmelig universelt anvendelig, hvilket betyder, at den kan monteres på næsten ethvert normalt biltag.

Dog er der nogle ting, du skal overveje, herunder at der findes forskellige varianter af tagbokse. De fås ikke kun i forskellige størrelser og volumener, men også til forskellige formål. Derudover er ikke alle biler egnet til at fastgøre og transportere en tagboks. Et cabriolet er normalt slet ikke egnet, og en lille bil er sjældent egnet, medmindre visse betingelser er opfyldt.

Før du køber en auto tagboks, bør du derfor først finde ud af, om den og tagbærerkonstruktionen overhovedet passer til din bilmodel. Dette kan du enten undersøge på internettet eller læse i bilens instruktionsbog. Overvej også, hvad du ønsker at transportere. Hvis det f.eks. er ski, skal du tænke på kuffertens længde - ikke alle længder passer til ethvert biltag.

Det du bør overveje ved køb af en tagboks

En bil tagboks betragtes som last i henhold til § 22 i færdselsloven og må derfor ikke stikke ud over den forreste ende af køretøjet. En tagboks, der når til kofangeren, er dog tilladt. Derudover skal du også nøje overveje bilens maksimale taglast. For en tagboks alene har en egen vægt, som afhænger af producenten og størrelsen og kan variere mellem ti og 25 kilogram. Hertil kommer vægten af bagagen. Inden du køber en tagboks og tager på ferie med den, skal du også være opmærksom på, at den tyske færdselslovgivning ikke fastsætter en maksimal hastighed for kørsel med en tagboks, men det anbefales alligevel af producenter og bilforbund at ikke overskride en hastighed på 130 kilometer i timen.

Ændring af køreegenskaberne med en bil tagboks

Når du kører med en tagboks, ændrer aerodynamikken på mange modeller sig, da der opstår en ekstra, ikke ubetydelig vindmodstand. Som følge heraf øges også køretøjets brændstofforbrug. Vær også opmærksom på sidevindsstød, da de nu vil have en større påvirkning på det større overfladeareal.

En tagboks hæver køretøjets tyngdepunkt. Jo højere det er, jo større er også den dynamiske forskydning af aksellasten og sidevæggene i kurver. Det betyder, at du ideelt set ikke bør overbelaste og belaste tagboksen til maksimalvægten. Generelt anbefales det altid - uanset om det er med eller uden tagboks - at tilpasse kørselsadfærden under visse vejrforhold og helst reducere hastigheden. Og hvis du allerede har været på ferie eller foretrækker at slappe af derhjemme i din egen have i år, har Ok-living også det helt rigtige. Vi tilbyder et stort udvalg af fantastiske møbler til udendørsbrug og alt til din egen pool.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser