Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil ting til værkstedet og opbevaringsartikler billigt online


Filter

Det eget hobbyværksted som centrum for din kreativitet med passende møbler

Uanset om det er i kælderen, garagen eller i skuret, er det eget værksted en oase af kreativitet for enhver håndværker. Her kan du reparere, skabe noget helt nyt eller slappe af og glemme hverdagen mens du arbejder. Men hvad er de rigtige møbler til et værksted, og er en billig værkstedsindretning tilstrækkelig? Det kan du få svar på her. Ægte hobby-håndværkere har brug for den rette værkstedsindretning - fra værktøjsbænk med arbejdsplade til værktøjsskabe og skabe med praktiske skuffer til dit værktøj. I vores butik finder du alle de møbler, du har brug for til dit hjemmeværksted - og det til en fair pris med god kvalitet.

Køb værkstedsudstyr - en arbejdsbænk er uundværlig

Både begyndere og professionelle har én ting til fælles: de har brug for et sted at arbejde, og det er arbejdsbænken. Når du køber dit værkstedsudstyr, er en arbejdsbænk en god start. Det er her, det meste af arbejdet foregår. Uanset om det er save, hamre, male eller lime, bør en god arbejdsbænk være robust. Når du vil købe en arbejdsbænk, bør du overveje, hvilke krav du har til den. Still dig selv følgende spørgsmål på forhånd:

  • vad vil du primært bruge arbejdsbænken til?
  • Skal arbejdsbænken være fastmonteret eller mobil?
  • Er der behov for særlige tilslutninger som f.eks. trykluft eller vand?
  • Er en lille bord tilstrækkelig, eller skal det være en stor arbejdsbænk?
  • Hvilket materiale skal bænken være lavet af?

Køb komplet værkstedsudstyr - orden er nøglen

Har du brug for en loddekolbe hurtigt eller kan du endnu engang ikke finde de rigtige skruer? Det er her de rigtige møbler i et værksted kan hjælpe. Et komplet værkstedsudstyr skal være godt organiseret, og en værkstedsindretning i et sæt ser også godt ud. Men hvilke muligheder er der? Der er utallige opbevaringsmuligheder, afhængigt af behovet og antallet af enheder. Et lille underskab med skuffer kan spare dig meget tid, når du leder efter værktøj. Men når dit værksted vokser, og der er mere at opbevare, tilbyder hængeskabe, skuffekabinetter eller tunge reoler flere opbevaringsmuligheder.

Praktiske værksteds-sæt er også nyttige, da de giver en bordplade, skuffer med gennemsigtige rum og en hulplade til ophængning af værktøj. Her bør du også være opmærksom på det passende materiale og den passende belastningskapacitet. Robust træ eller metal giver en lang levetid for dit værktøj, og opbevaringsmulighederne sikrer en sikker og ren opbevaring.

Loftvæg og vægskab - alt inden for rækkevidde med de rigtige møbler til dit eget værksted

Den optager ikke meget plads, men giver masser af opbevaringsplads og overblik. En loftvæg er perfekt, hvis du har et lille værksted. Den monteres på væggen og giver, takket være standardiserede huller, en god opbevaringsplads til dit værktøj. Hvis du derimod ønsker at montere en hel værkstedsindretning, har du brug for en større væg. Disse tilbyder kroge og beslag, også til tungt udstyr. Lige så praktiske og lige så nyttige er passende vægskabe i dit eget hobby-værksted. Her kan alt, hvad du har brug for hurtigt, finde en plads. Derudover giver sådan et skab beskyttelse - både til dit værktøj og nysgerrige børn, der potentielt kunne komme til skade.

Praktiske hjælpere i det hjemlige værksted og andre inspirationskilder

En værktøjsvogn er en ægte vidunderhjælper og er en af de mest praktiske møbler til værkstedet. Takket være dens hjul er den altid der, hvor du har brug for den, og den kan nemt opbevares i værkstedet, når arbejdet er udført. Afhængigt af dit behov, findes der forskellige varianter, f.eks. med en hylde, store og små opbevaringsrum eller med små skuffer til sortering af skruer, søm og andre små dele.

Og så du kan slappe af efter arbejdet i dit hjemlige værksted, finder du også alt til haven og terrassen hos os, såsom fantastiske havemøbler og alt til din hjemlige pool. Tag et kig i vores online butik og lad dig også inspirere af vores mange andre møbel- og indretningsidéer. Uanset hvad du leder efter, så finder du det rigtige til enhver smag og til ethvert rum hos ok-living.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser