Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Værktøjsskab , Grå/Sort, 120 x 202 cm, Vicco

2.689,00 kr.*

Varenummer: 426044923231801

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "Værktøjsskab , Grå/Sort, 120 x 202 cm, Vicco"
  • Dette stilfulde metalskab er et godt valg til enhver hjem. Med sit universelle design passer det perfekt ind i enhver indretning og er både brugervenligt og holdbart.
  • Skabet har mange åbne og lukkede rum, et vægpanel til opbevaring af værktøjer og tilbyder masser af plads til lager.
  • DIMENSIONER: Metalskabet har følgende størrelser: Bredde: 120 cm, Højde: 202 cm, Dybde: 60 cm. Alle detaljerede størrelser er angivet på billederne.
  • MATERIALE: Låseskabet består af robust stålplade, kendt for sin fremragende holdbarhed og modstand.
  • LEVERINGSOMFANG: Værktøjsskab, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Med dette værktøjsskab får du en praktisk og funktionel opbevaringsløsning til dine værktøjer. Skabet er fremstillet af metal og sikrer dermed en solid og robust opbevaringsløsning, som vil holde i mange år. De mange åbne og lukkede rum i skabet giver dig rig mulighed for at organisere og opbevare dine værktøjer på en overskuelig måde. Skabet er desuden udstyret med låse, så du trygt kan opbevare dine værdifulde værktøjer. Med vægpanelet i skabet kan du hurtigt og nemt finde det værktøj, du har brug for, samtidig med at skabet giver dig masser af lagerplads til at opbevare dit værktøj på en praktisk måde. Med dette værktøjsskab er du sikker på at have alt dit værktøj samlet på ét sted og altid lige ved hånden.

---

Tekniske data:


Farver:
Grå, Sort

Mål:
120 x 202 x 60 cm (BxHxD)

Materiale:
Stålplade

Nettovægt uden emballage:
49.04 kg.

Bruttovægt inkl. emballage:
53 kg.

---

LEVERINGSOMFANG: Værktøjsskab, Monteringsvejledning, Monteringsmateriale
Farve: Grå
Farve på kroppen: Sort
Indstille størrelse: Sæt af 3
Bredde: 120cm
Højde: 202cm
Længde: 60cm
Vægt: 53kg

4 af 4 bedømmelser

4.25 ud af 5 stjerner


25%

75%

0%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 10, 2022 18:06

Meget godt produkt til en meget god pris

Udførelse og kvalitet er meget god. Pris / ydeevne super. Top kundeservice. Klar anbefaling af køb.

May 10, 2022 18:08

Samlevejledning meget sparsom, tilbehør svært at få fat i.

I princippet ok, men du skal have noget erfaring med montering. Vejledning ikke let. Men det er svært at få fat i tilbehør, f.eks. kroge til den perforerede væg. Kvalitet ok

May 10, 2022 18:07

JJ

For relativt få penge får de en arbejdsbænk, et vægskab og en tredelte perforeret væg. Hele produktet leveres i 4 mærkede pakker. På trods af den gode emballage (alle hjørner er forstærket med metal -billede 1 - og beskyttet med polystyren), er varen beskadiget her og der på nogle kanter -billede 2 og 3. Hvad lærer børn med Lego? Hæld aldrig de forskellige poser sammen, men start med pose1 og byg så det hele sammen trin for trin. OK, det er ikke Lego, men det består af et tilsyneladende uendeligt antal dele, som på en eller anden måde alle ligner hinanden meget. I dag leveres mange produkter med omfattende brugsanvisninger på snesevis af sprog, men ikke her. Det ser ud til, at monteringsvejledningen er blevet forkortet og reduceret så ofte, at den nu kun fylder et par sider, men er næsten ubrugelig. Når du først har forstået systemet, gentager trinene sig selv, men det er en hård vej at komme dertil. 4 pakker. Hvor er monteringsvejledningen? Nej, ikke i hver enkelt pakke. De er i pakke 1 af 2 på arbejdsbordet. Fint. Åben, åh Omfattende reservedelsliste, mange felter med forskellige navne (forskelle er næppe genkendelige, målinger er ikke tilgængelige). Samlingen begynder med den perforerede væg, der fungerer som vægelementets bagvæg. Senest nu er alle delene i et rod. Godt gået. Som sagt, når man først har lært systemet at kende, bliver det lettere, og byggeriet skrider godt fremad. Men der er altid ting, der forbløffer en, f.eks. er der ingen billeder i vejledningen (billede 7), eller skruehovederne har samme størrelse som hullerne (billede 4,5), så en skive ville være fornuftig. Når du endelig har samlet det hele, kan du beundre og bruge det færdige produkt. Masser af opbevaringsplads og relativt stabil trods det ret tynde materiale. Min anbefaling til let hobbyarbejde, f.eks. lodning, savning af bånd og let pladearbejde.

May 10, 2022 18:07

Lille og fin

Denne arbejdsbænk er bestemt ikke et luksusprodukt, men den klarer opgaven! Pris ydeevne passer ! Vi var på udkig efter et lille, enkelt arbejdsbord til vores havehus og fandt det i dette! Lille og diskret, men god opbevaringsplads med en lille arbejdsflade! Samlingen er nemmere end i Ikea! Den eneste ulempe er, at belægningen på bordpladen begynder at skalles af efter 3 år!

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 72029 bedømmelser