Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb stuemøbler online


Filter

En stilfuld indretning til en indbydende opholdsstue er afgørende for at skabe en hyggelig atmosfære.

Hos ok-living finder du møbler, der er perfekt afstemt og kan kombineres med matchende dekorationselementer. Uanset om du ønsker en hyggelig aften med venner eller en rolig eftermiddag med familien, vil den rigtige indretning bidrage til afslapning.

Vores stue møbler er ikke kun komfortable, men også moderne og æstetisk tiltalende. Du kan læne dig tilbage og nyde daglig kaffegenuss i fulde drag eller tilbringe en læse- eller film aften på behagelige sofaer og stole. Med møblerne fra ok-living skaber du den perfekte atmosfære for fælles timer i stuen.

Med kærlighed til detaljerne til personlig indretning af stuen

Valget af passende stue møbler afhænger først og fremmest af rummets størrelse og indretning. Ved placeringen af møblerne bør der altid være fokus på en visuel midtpunkt. Hyggelige og rummelige sofaer og loungesofaer - fra klassisk elegant til romantisk legende eller moderne og strømlinet design - kombineret med et passende bord, er et ægte blikfang i stuen. Afdæmpede vægfarver i naturlige eller pastelfarver harmonerer perfekt med hvide møbler og indretning i skandinavisk stil. Hvis du foretrækker en moderne og urban stil, kan du sætte trendmæssige accenter med sofaer i stærke nuancer. Stole, skamler og puder kan derefter give en let og afslappet atmosfære til boligindretningen.

Bestil kvalitetsmøbler til stuen til en lav pris online

Vores online butik tilbyder et omfattende udvalg af klassiske, rustikke og moderne møbler til dit stueområde. Åbne stuehylder, rummelige skabe til stuen samt praktiske kommoder og vitrineskabe giver opbevaringsplads og orden i hjertet af dit hjem. Fans af naturmaterialer vælger ofte massivtræsmøbler med landlig charme, hvilket er ideelt til at realisere den populære landstil. Lettere møbler med finer tilbyder også en overbevisende æstetik. Sideboards, lowboards og highboards giver også plads til dekorative genstande og kan ved intelligent placering få rummet til at virke større og mere harmonisk. Lad dig inspirere af de forskellige boligstile og designs, og bestil dine ønskemøbler bekvemt og direkte hjemmefra. Vælg materialer og farver, der passer til din helt egen boligstil.

At bringe farver, materialer og dekoration i balance i stuen

Når du indretter eller omarrangerer dit hjem, er der masser af plads til kreative ideer. Den røde tråd afspejles i farvevalget og designet af møblerne. To til tre hovedfarver skaber et harmonisk helhedsbillede. Hvide stue møbler i skandinavisk stil er en tidløs klassiker. Den charmerende og lidt mere rustikke landstil er også meget populær. Moderne og strømlinede møbler er ofte mere åbne og enklere i designet og passer derfor til næsten enhver smag. Kombinationen af køligt metal og varmt træ er særligt trendy på grund af den interessante kontrast. Men når du beslutter, hvilke møbler der skal pryde din stue i fremtiden, skal du også tage hensyn til væg- og gulvfarven. Individuel stue dekoration tilføjer en personlig touch til rummet. Vægmalerier, puder, hyggelige tæpper, vaser og tæpper fuldender en perfekt stueindretning. Uanset hvilken stil du foretrækker, vil du helt sikkert finde noget hos os.

Hos ok-living finder du de bedste boligideer til et smukt hjem!

Fuldfør din perfekte hjemmefølelse med nye møbler til stuen og suppler med attraktiv indretning til soveværelset eller byd snart dine gæster velkommen i et nyindrettet spisestue. Vi har også praktiske møbler til entréen og garderoben, så dine gæsters jakker og sko kan opbevares pænt og ordentligt. Arbejde derhjemme i kedelige omgivelser er fortid. Pep din hverdag op med moderne møbler til hjemmekontoret og find ny energi i løbet af dagen. Efter en travl dag kan du skabe total afslapning om aftenen med vores kvalitetsmøbler til badeværelset, når du slapper af i badekarret. Uanset hvad du leder efter, finder du hos ok-living et stort udvalg af prisbillige og veldesignede møbler og indretning til ethvert område.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser