Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil flotte sideborde online


Filter

Moderne sofaborde til stuen til overkommelige priser kan bestilles hos ok-living.

Når du indretter dit hjem, bør du altid vælge de passende møbler. Men ikke kun passende, de bør også være praktiske. I den forbindelse anbefales det at have sofaborde. De kan nemt placeres ved siden af sofaen eller udenfor på terrassen og giver dermed flere opbevaringsmuligheder.

Hvad er et beistelltisch, og hvad kendetegner det?

Når du ønsker at købe et beistelltisch, er der nogle aspekter, du skal være opmærksom på. Først og fremmest er det muligt at købe forskellige udførelser. Alle har en fælles funktion: at skabe ekstra opbevaringsplads. Beistelltische kan bruges både indendørs og udendørs, afhængigt af materialet. De kendetegnes ved deres lille størrelse. Der findes også multifunktionelle modeller.

Ved din købsbeslutning spørger du måske dig selv, hvad en beistelltisch skal bruges til? Faktisk er der flere grunde til det. Som allerede nævnt, bruges bordet til at placere tidsskrifter, drikkevarer eller tallerkener. For at lette din købsbeslutning er her en liste over de vigtigste fordele:

  • Beistelltische kan bruges både indendørs og udendørs, afhængigt af materialet.
  • Beistelltische fås i mange designs og farver.
  • Beistelltische er lette i vægt og nemme at transportere. Beistelltische optager lidt plads, men giver samtidig en praktisk overflade.

Arter, materialer, farver og stilarter af beistelltische

Inden du køber en beistelltisch, bør du overveje nogle aspekter af købet. Dette starter med valget af materiale og slutter med designet. Når det kommer til materialer, har du valget mellem sten, træ, glas og plastik. Når det kommer til farver, har interesserede mulighed for at vælge mellem forskellige farvepaletter. De forskellige typer er også meget interessante. Følgende modeller er meget populære:

Beistelltisch på hjul Beistelltisch med hylder Beistelltisch på hjul med hylder Beistelltische med hjul er særligt praktiske, da de gør det meget nemmere at transportere dem fra et rum til et andet. Men beistelltische kan meget mere. En ekstra hylde under selve bordet skaber ekstra opbevaringsplads uden at optage mere plads.

Beistelltisch vs. sofabord - hvad er forskellen?

Når du udstyrer stuen med de passende møbler, er det ofte hurtigt klart, at borde er nødvendige. Når du søger efter en smuk indretningsgenstand, støder du udover sofabord også på beistelltisch. Men hvad er egentlig typisk forskellen mellem et sofabord og en beistelltisch? Først og fremmest tilbyder begge gode muligheder for at opbevare genstande på dem. Det kan være fjernbetjeningen eller en pakke lommetørklæder. Beistelltische bliver ofte placeret, så du hurtigt kan få fat i de ting, du altid gerne vil have inden for rækkevidde. Begrebet "Beistell" i beistelltisch antyder allerede, at møblet typisk bliver placeret til siden.

Beistelltische er normalt mindre, men højere end sofaborde. Begge kan dog bruges på en lignende måde. Uanset om det er en firkantet beistelltisch eller en beistelltisch med hylde, er anvendelsesmulighederne meget forskellige. Hvis du stadig har svært ved at forestille dig det, kan du finde nogle indretningsidéer nedenfor, hvor bordet kan bruges:

  • Opbevaring i stuen
  • Eyecatcher på terrassen
  • Opbevaringsplads på balkonen
  • Overflade til blomster og planter

En smuk beistelltisch fra vores sortiment kan give mange praktiske fordele. For det første er det æstetisk tiltalende, og for det andet tilbyder det ekstra opbevaringsplads og overflade. Når du køber en, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og det rigtige design.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser