Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb matchende sengeborde til et hyggeligt soveværelse online


Filter

På jagt efter det perfekte natbord til dit soveværelse

Natbordet - et møbelstykke, der normalt placeres som et par på begge sider af en seng i soveværelset, men det kan også placeres enkeltvis ved siden af en enkeltseng. Natborde er, udover sengen, en af de vigtigste møbler i soveværelset, fordi de ikke kun fuldender udseendet, men også skaber opbevaringsplads til bøger, magasiner og alt, hvad du vil opbevare ved siden af sengen. Desuden giver de en praktisk overflade til dit vækkeur, mobiltelefon, en lampe, men også et glas vand og meget mere.

Gode grunde til at købe et natbord

Et smukt og praktisk natbord bør ikke overses, når du indretter dit soveværelse. Når du først har købt og placeret et natbord til en god pris, vil du hurtigt opdage de mange fordele. Et natbord har grundlæggende samme struktur som en kommode. Det giver en overflade til at lægge ting på og har praktiske opbevaringspladser som en eller flere skuffer.

Et natbord er ideelt til at opbevare ting, som du gerne vil have inden for rækkevidde ved siden af sengen. Et natbord, bedst i et prisvenligt sæt af to, hører simpelthen til en fuldstændig indretning af soveværelset. Gode grunde til at købe et natbord:

  • Skabe opbevaringsplads
  • Spare plads
  • Skabe harmoni i soveværelset

Natborde for mere opbevaringsplads

Praktiske natborde, f.eks. i sort med skuffe, giver dig masser af opbevaringsplads udover den øverste hylde. I vores sortiment finder du modeller med op til 3 skuffer. Det skaber mere orden og plads - man kan aldrig få for meget opbevaringsplads!

Alt inden for rækkevidde med et natbord ved siden af sengen Med et natbord, f.eks. med LED-belysning, har du altid de vigtigste ting lige ved hånden. Trods alt vil du ikke konstant hoppe ud af den hyggelige seng for at hente en sovemaske, medicin eller opladeren. Når du køber et natbord, kan du nemt opbevare de vigtigste ting, inklusive din aftenlæsning.

Matchende natborde til resten af indretningen i soveværelset Udseendet af en smuk natbord i landstil i hvid må ikke undervurderes. Men også andre designs og modeller fuldender dit soveværelse. Natborde tilføjer mere struktur og kan også være dekorative. Her kan nogle dekorationsgenstande være til hjælp.

So finder du det rigtige natbord til din seng

Ikke enhver natbord er egnet til ethvert soverum. Fokus ligger dels på udseendet, dels er dimensionerne også afgørende. Mål, hvor meget plads du har ved siden af sengen - du vil trods alt stadig gerne kunne gå forbi bekvemt. Så det er vigtigt, at du tager målene på dit rum, inden du køber et natbord online. Overvej også, hvor meget opbevaringsplads du har brug for til at opbevare alt, hvad du vil have ved siden af sengen. Hvis du har begrænset plads, er der intet, der taler imod at have en enkelt natbord af stilistiske årsager. På den måde kan du skubbe soveværelsesbædden op mod væggen og placere en elegant model ved siden af.

Men det behøver heller ikke altid være den klassiske natbord. Hvis du har en forkærlighed for det usædvanlige, kan for eksempel en bearbejdet træstamme tjene som en hylde, eller du kan vælge en enkel sidebord fra vores sortiment. Hvis du vil indrette dig på ny, finder du i vores butik udover kvalitetsnatborde også et stort udvalg af senge, klædeskabe, kommoder og andet tilbehør til soveværelset.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser