Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb sideboards af høj kvalitet billigt online


Filter

Sideboards fra ok-living kan bestilles billigt online

Et sideboard, en kommode uden hævetop, er en fantastisk måde at give dit hjem en individuel stil. I modsætning til en traditionel kommode er sideboards kendetegnet ved deres slanke og brede design. De giver en elegant og særlig udseende til dine rum. Med en bredde på op til 300 cm tilfører sideboards større rum en særlig charme.

Sideboards er sande pladsbesparende løsninger. Den store overflade giver plads til dine smukkeste tilbehør, og de mange hylder giver masser af opbevaringsplads. Hos ok-living finder du det perfekte sideboard, der passer til din smag, i mange forskellige farver og stilarter. Uanset om det er åbent, med døre, skuffer eller ben, kan dette møbel bruges næsten overalt i huset og er også et ægte blikfang i gangarealer på grund af den slanke dybde. Gå på opdagelse i vores online butik og bestil dit nye sideboard billigt hos ok-living i dag.

Vores prisvenlige sideboards er alsidige og anvendelige

De prisvenlige sideboards fra Vicco er sande multitalenter. De fungerer som kommoder og opbevaringsmuligheder og passer perfekt til tomme hjørner og frie vægge i dit hjem. Opbevar dine ejendele og fotoalbums i stuen. Sideboard-vitrinen giver plads til dit service og matchende glas i spisestuen. Under middagsselskaber kan overfladen bruges til at stille fade og drikkevarer. I entréen er sideboards med skuffer perfekte til opbevaring af handsker, hatte og paraplyer. I soveværelset kan du opbevare tøj, og i børneværelset kan det bruges til legetøj eller skolemateriale. Sideboards behøver ikke at være dyre. Afhængigt af dine behov kan kommoderne være udstyret med skabsdøre, skuffer eller åbne hylder. Den intuitive betjening sikres af push-to-open-funktionen og soft-close-drejedøre, som findes på mange modeller.

Sideboards i mange størrelser, stilarter og farver - find det rigtige hos ok-living

Et sideboard varierer i bredde fra 120 cm op til 300 cm og har en slank dybde. Højden ligger mellem 70 cm og 100 cm. Uanset hvilken stil du foretrækker i dit hjem, har ok-living et stort udvalg af forskellige sideboards. Hvis du er til den industrielle look, så er du rigtig godt på vej med det prisvenlige sideboard og andre møbler fra "Urban" linjen. Samspillet mellem træ og mat metal skaber autenticitet og karakter. Gå ikke glip af vores "Novelli" serie. Kombinationen af forskellige træoptikker og højglans hvid skaber en moderne og samtidig hyggelig atmosfære.

Hvis du er til den skandinaviske landstil, er møblerne fra Vicco's "Fyrk" linje et godt valg. Hvis du derimod foretrækker en minimalistisk stil, finder du i vores sortiment et væld af elegante sideboards i sort og brun. Skab kontraster med elementer fra "Amato" linjen, der inkluderer beton og antracit. De hvide kommoder fra ok-living er interessante, da de tilpasser sig rummets look, agerer diskret i baggrunden og er særligt populære i landstil-indretning.

Sideboards, Lowboards und Highboards - de prisvenlige kommoder er velegnede til alle behov

Køb det rigtige sideboard, der passer til dine individuelle pladsbehov. Sideboards er på grund af deres højde en ideel mellemting, der passer ind i rummet. Hvis du foretrækker et slankt look, kan du kigge efter highboards. På trods af den reducerede bredde kombinerer highboards opbevaringsplads og fejlfrit design. I stuen er lowboards i forskellige udseender og farver som mat hvid og højglans, sort og træoptik ideelle, da de har den perfekte højde i forhold til dit tv og andre elektroniske enheder i forhold til dine siddepladser. I åbne og lukkede rum kan du opbevare alle komponenter af dit underholdningselektronik, fjernbetjeninger samt CD'er og DVD'er på ét sted, samtidig med at du skaber ro og orden. Ved køb skal du være opmærksom på den højde, der opfylder den ønskede funktion, og på bredden.

Bestil mange andre prisvenlige møbler fra ok-living sammen med dit sideboard

Giv dit hjem et friskt og sammenhængende udseende ved siden af sideboardet. Kig i flere indretningskategorier, så dine rum kan skinne i nyt lys:

  • Highboards egner sig særligt godt til mindre rum.
  • Lowboards er den ideelle følgesvend til dit underholdningselektronik.
  • Vægskabe er det komplette pakke til stuen.

Tag også et kig på de andre skabe fra ok-living. Bestil dit billige sideboard i dag hos ok-living og få det bekvemt leveret til dit hjem!

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70387 bedømmelser