Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil flotte enkeltskabe til dit køkken online


Filter

Lad os sammensætte dit nye køkken med individuelle køkkenskabe

Som samlingspunkt for familie eller venner anses køkkenet i mange hjem ofte som hjertet i de fire vægge. Her tilbringer man hyggelige aftener med fælles madlavning eller gode morgener for afslappet at starte dagen. For at du gerne vil tilbringe tid i dette rum, skal køkkenet være smukt designet, tilbyde de bedste arbejdsforhold og være godt gennemtænkt. Vores individuelle køkkenskabe er ikke kun af høj kvalitet og visuelt en ægte perle, de er også designet, så du nemt kan sammensætte dit nye køkken fra separate skabe. Den nødvendige opbevaringsplads og overskuelig orden til alle dine køkkenredskaber finder du med alle vores underskabe og overskabe.

Vores underskabe, overskabe, hjørneskabe og ombygningsskabe kan kombineres fleksibelt

Med et nyt køkken kan du øge værdien af dine fire vægge og dit velvære. Ved at købe et smukt og moderne nyt køkken, der er lavet af høj kvalitet og stadig overkommelig, skaber du også plads og orden. Løft glæden ved madlavning og bagning til et nyt niveau. Vores talrige praktiske opbevaringsmuligheder, såsom køkkenskabe, køkkenoverskabe, køkkenhjørneskabe og køkkenombygningsskabe - enten med enkle hylder eller skuffer - er virkelige blikfang.

  • Underskabe bærer bordpladen og giver opbevaringsplads til dine gryder, pander og mange andre køkkenredskaber gennem hylder og skuffer. Derfor er de grundlaget for ethvert nyt køkken.
  • Praktiske overskabe opbevarer glas, tallerkener og mange andre redskaber, som du gerne vil have lige ved hånden.
  • Især vores hjørneskabe - uanset om det er hjørneunderskabe eller hjørneoverskabe - er ægte pladsbesparende mirakler. Med et hjørne-køkkenskab kan du optimalt udnytte selv den mindste krog i køkkenet.
  • En perfekt tilføjelse er vores ombygningsskabe. Med dem kan køkkenredskaberne også integreres visuelt sømløst i det nye køkken.

Uanset hvad du vælger, finder du hos os overkommelige og stadig kvalitetsfulde køkkenskabe, så du kan designe dit nye køkken individuelt efter din smag.

Køkkenelementer i mange designs, farver og stilarter

Hvis du vil købe et nyt køkken, bør valget ud over funktionaliteten også tage hensyn til udseendet. For du vil ofte og især også i lang tid bruge dit køkken. Hos ok-living har du valget mellem mange forskellige stilarter og farver. Hos os finder du enkelte køkkenskabe i beton- og trælook samt i altid populære farver som antracit, grå og hvid, men også usædvanlige farver som bordeaux. Mange af vores skabe fås også i mat eller højglans og/eller med glasfront. Hvis du foretrækker et klassisk køkken, vælger du et køkken i højglans hvid. Hvis du kan lide romantisk-rustik, vælger du køkkenmøbler i trælook. Uanset hvilken stil du foretrækker, vil du med sikkerhed finde noget hos ok-living. Vi tilbyder et stort udvalg af førsteklasses, billige enkelte køkkenskabe for enhver smag og ethvert budget. Hvert skab fra vores online butik er også godt forarbejdet og derfor meget holdbart.

Opdag vores enkelte køkkenskabe

Planlæg dit nye køkken godt, gennemtænkt og også med tanke på fremtiden. Tænk især på at have tilstrækkelig arbejdsplads. Overvej også den mængde plads, du har brug for, afhængigt af din families størrelse. En husstand med én eller to personer har naturligvis brug for mindre opbevaringsplads og skabe end en stor familie, men måske vil din familie vokse i fremtiden. På grund af deres fleksibilitet kan du nemt og individuelt sammensætte dit nye køkken fra ok-living ved hjælp af køkkenskabe som hænge- og underskabe og udvide det efter behov.

Vores køkkenskabe fås også som hjørneoverskabe og hjørneunderskabe, så du kan udnytte den tilgængelige plads endnu bedre. Især høje køkkenskabe er perfekte, hvis du har lidt plads, men stort behov for opbevaringsplads. Suppler dit nye køkken, der er sammensat af individuelle skabe, med en passende køkkenvask og armatur. Er du på udkig efter et færdigt køkken? Så finder du også det helt rigtige hos os. Kig dig omkring i ro og mag og design nu dit nye drømmekøkken fra ok-living.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 68227 bedømmelser