Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil billige børnesenge online


Filter

Det er helt enkelt at bestille en ny børneseng til børneværelset til en god pris online

Et børneværelse er ikke kun dit barns soveværelse, det er også det rum, hvor barnet leger, laver lektier og inviterer venner. Børneværelset skal udstråle ro, men samtidig stimulere til leg og læring. Skab en oase, hvor dit barn gerne opholder sig, og hvor det kan drømme om andre verdener og opleve eventyr. Det vigtigste element i børneværelset er en passende børneseng, der opfylder barnets behov. En børneseng skal invitere til søvn. Vælg en seng, som dit barn gerne vil putte sig ind i. Byg videre på det og indret resten af værelset efter dit barns interesser.

Børnesengen fungerer også ofte som en siddeplads og et sted at lege. Det bør også tages i betragtning ved valget af seng. Hos ok-living finder du mange billige børnesenge i forskellige udformninger, designs og størrelser, som du nemt kan bestille i vores online-butik. Tip: Ældre børn vil gerne have medbestemmelse, når det kommer til valg af seng og sengetøj. Vis dit barn et udvalg af senge, og dit barn vil helt sikkert være glad for at få lov til at være med til at bestemme.

Børnesenge til børneværelset fra ok-living

Når dit barn berører kanterne af sin tremmeseng, når det strækker sig, er det tid til at udstyre børneværelset med en ny børneseng. I vores onlinebutik hos ok-living har du valget mellem neutrale farver som hvid, natur eller antracit samt mange forskellige designs. Den øverste prioritet er, at den skal se smuk ud, være komfortabel og at dit barn kan lide den.

Dit barn vil være begejstret for Vicco's husbetten. Med deres tagkonstruktion kan du nemt forvandle børneværelset til en oase af komfort. Børn elsker huler, så skab et fristed med en baldakin, lyskæder, tæpper og puder, hvor dit barn kan føle sig godt tilpas. Om aftenen skaber vores smukke "Cotton-Balls" lyskæder en rolig atmosfære, og dit lille barn kan lade fantasien få frit spil og drømme søde drømme.

Et nyt børneseng - find det rette design og den rigtige størrelse

Når du vælger en ny børneseng, er der nogle ting, du bør overveje. Hvor meget plads er der til rådighed, og hvad er barnets behov? Skal der være mulighed for at have overnattende venner? Skal det være en kombination af børneseng, madras og lamelbund? Størrelsen, prisen og designet er afgørende faktorer ved valget. Hos ok-living finder du forskellige størrelser og stilarter til en god pris, som du nemt kan bestille online og få leveret hjem til dig.

Designet:

Du kan vælge mellem en lav eller lidt højere seng med skuffer eller opbevaringsrum, hvor sengetøj, tæpper og puder kan opbevares. Sengene fås valgfrit med tagform, legetårn, kantbeskyttelse, lamelbund, madras og ekstra etage eller som en høj seng. De neutrale farver skaber en beroligende atmosfære - vælg hvid for et moderne look og træoptik for et naturligt udseende. Anthrazit er diskret og tilføjer elegance til rummet.

Størrelsen:

Fra tre år anbefaler vi en størrelse på 70 × 140 cm eller 80 × 160 cm, og fra fire til fem år anbefales en størrelse på 90 × 200 cm, som er velegnet til skolebørn og teenagere, da de har brug for tilstrækkelig plads. Hvis dit barn stadig er lille, kan du vælge en lav børneseng i en mindre størrelse, så du sikrer, at barnet ikke falder ud og selv kan kravle ind og ud af sengen. Afhængigt af barnets udvikling kan du også vælge en ekstra kantbeskyttelse. Når barnet er gammelt nok, kan denne nemt fjernes.

Vores lave børnesenge og husbetten er også et godt valg i Montessori-metoden, da barnet selv kan beslutte, hvornår det vil lægge sig ned og selv kan kravle ind og ud af sengen. Hvis barnet er lidt ældre, kan du vælge en høj seng eller etageseng. Den pladsbesparende etageseng er særligt velegnet, når børn deler et værelse eller har venner til at overnatte. Børn er i en udviklingsfase og vokser hurtigt, så sørg for at vælge en fast og kvalitetsmadras. Tag et kig i vores onlinebutik, her vil du helt sikkert finde noget passende.

Børneseng og andre møbler til børneværelset kan bestilles billigt

Uanset alderen bør børneværelset altid være smukt indrettet, så barnet kan føle sig godt tilpas der. Måske er du interesseret i vores baby senge, legegårde, pusleborde eller børneværelsesskabe. Du kan bestille de valgte produkter billigt i vores onlinebutik.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser