Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil billigt tilbehør til dine pallemøbler online


Filter

Møbler lavet af paller - byg dit eget ægte unikum til hus eller have

Hvad kunne være smukkere end at slumre i solen i haven, på altanen eller på terrassen? Når vinteren med sine kolde, grå dage nærmer sig slutningen, vil mange mennesker igen være udendørs for at mødes med familie og venner, endelig tænde grillen og hygge sig i godt selskab. Alt, hvad du har brug for, er en rigtig siddeplads for at sikre plads og komfort til alle! Har du nogensinde tænkt på at bygge din egen siddegruppe af møbler lavet af paller? Udforsk vores kvalitetsudvalg inden for palle-møbler fra ok-living. Her finder du alt, hvad du har brug for for at skabe den perfekte siddegruppe af europaller.

For endnu mere hygge kan du udstyre dine palle-møbler med en høj kvalitet ryglæn

Hvis du har mange gæster og ønsker komfortable siddepladser, er en lounge lige noget for dig. Hvis du ikke ønsker at købe færdige havemøbler, men derimod skabe noget individuelt og originalt, er en selvbygget siddegruppe af palle-møbler præcis det rigtige for dig. Afhængigt af den ønskede størrelse passer en siddegruppe af palle-møbler overalt - på en altan, en stor terrasse og selvfølgelig i haven. Palle-møbler er imidlertid ikke kun en rigtig hit udendørs, de egner sig også til indendørs brug på grund af deres alsidige design. De ser godt ud i næsten enhver indretning. For at gøre dit nye, selvbyggede møbelstykke af palle-møbler virkelig attraktivt for gæster, har du brug for en passende ryglæn til ryggen og siderne. Dette fuldender den nye udendørs-lounge. Især hvis møblet står frit og ikke er fastgjort til væggen, er en rygstøtte, der holder ryg- og sidepuderne på plads, meget nyttig.

Vores palle-ryglæn er solide og giver tilstrækkelig stabilitet.

Med en ryglæn, der passer til din palle, kan du nyde en sommeraften helt komfortabelt alene eller i godt selskab med venner og familie. Ryglænet fra vores online butik monteres direkte på Europaletten. De stabile stålvinkler sørger for en særlig god fastgørelse. Skab din helt individuelle lounge-område ved at kombinere din palle-siddegruppe med matchende pudebetræk. Disse er velegnet både til indendørs og udendørs brug. I vores online butik kan du nemt bestille ryglæn og pudebetræk til palle-møbler i den farve, du ønsker. Opdag:

  • Pallepude-sæt
  • Sæde-puder
  • Ryg-puder
  • Side-puder

Alt til haven og dine palle-møbler - fra ok-living

Vores palle-puder er den perfekte tilføjelse til selvbyggede eller købte palle-møbler i haven, på altanen eller terrassen. Du kan selvfølgelig også bruge vores pude-sæt indendørs, f.eks. på en moderne palle-sofa. Hvis møbler lavet af paller ikke tiltaler dig, så finder du selvfølgelig også mange alternative havemøbler i vores butik. Opdag f.eks. vores hyggelige hængekøjer og tilhørende hængekøje-stativ eller vores smukke sæt til udendørs brug. For alle, der ønsker at skabe en smuk have, tilbyder vi alt hvad du har brug for i vores kategori for haveindretning. Tag et kig omkring!

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser