Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Sæt og siddegrupper zum Wohlfühlen


Filter

Gartensætmøbler fra ok-living - ikke kun komfortable og af høj kvalitet, men også prisvenlige.

Er du træt af dine gamle havemøbler og vil endelig købe nye udendørsmøbler? Så er det vigtigt at overveje, hvilken type havemøbler der bedst opfylder dine behov. Inden du køber, skal du tænke på følgende: Hvor meget tid tilbringer du udendørs? Holder du gerne hele eftermiddage alene i haven? Så er både en behagelig liggestol og en Hollywoodsving i metal perfekte til afslapning. Hvis du derimod holder middagsselskaber og grillfester i haven eller på terrassen med gæster, er sætgrupper i kunststof - for eksempel i polyrattan - et godt valg. Her finder alle en passende siddeplads. Hvis du af pladsmæssige årsager ikke har så meget plads, kan du vælge en havestol i metal eller træ og en passende bord. Kig dig omkring i vores butik, her finder du helt sikkert det rette sætmøbel til dit udendørsområde.

Når du køber havemøbler - hvilket materiale egner sig til udendørs brug

For at bevare deres tiltalende udseende kræver nogle af havemøblerne lidt mere pleje og beskyttelse. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på materialet ved køb af de nye terrassemøbler. Ellers kan det ske, at havemøblerne til udendørs brug skal udskiftes allerede efter en sæson. Generelt bør materialerne, der anvendes til havemøbler, altid være velegnede til udendørs brug. Materialet skal være vejrbestandigt og robust. Alle vores havemøbler er perfekte til udendørs brug og er lavet af materialer, der ubesværet kan klare almindelige vejrforhold.

Når du er på udkig efter den nye havemøbelgruppe, f.eks. komfortable havebænke og solstole, men også havestole og liggestole til haven, er det vigtigt altid at overveje, hvilket materiale der passer bedst til dine udendørs møbler og hvad der tiltaler dig mest. Egenskaber som holdbarhed, komfort og stil spiller også en vigtig rolle ved køb af havemøbler. Gør din have ny med fantastiske siddepladser som havebænke, solstole, havestole og flotte loungemøbler til haven.

Køb havemøbler af plastik

Når du vælger havemøbler af plastik, vælger du ikke kun de smukkeste udendørsmøbler, men også have siddepladser, der er meget populære på grund af deres nemme vedligeholdelse. På markedet findes der talrige plastikmøbler af meget god kvalitet, som ser meget tiltalende ud. Plastik havemøbler er nemme at rengøre og fås i forskellige farver og designs. Plastik havestole imponerer også med en overkommelig pris.

Havemøbler af kunstflettet materiale som polyrattan ligner visuelt ægte rattan, men tilbyder flere fordele. Sætgrupper af polyrattan til udendørs brug samt strandkurve lavet af de flettede syntetiske fibre er meget modstandsdygtige over for forskellige vejrforhold. UV-stråler og fugtighed kan næsten ikke påvirke dette materiale.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 68227 bedømmelser