Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb flotte hylder til baby- og børneværelser online


Filter

Du er på udkig efter passende hylder til børneværelset?

Vores Vicco børneværelseshylder er af høj kvalitet og naturligvis designet med hensyn til børn, ofte i farverige farver. Nogle hylder er dog også enkle uden motiver, så de kan bruges i lang tid. Hvilke hylder du skal købe til dit barns værelse, afhænger af hyldens formål og alder.

Vores hylder egner sig både til babyværelser og børneværelser. De kommer i forskellige varianter og har forskelligt antal rum. I vores butik finder du et stort udvalg af flotte motiver. Hvis dit barn er meget lille og ikke har mange bøger endnu, kan hylden også bruges til legetøj. Hylder med farverige mønstre er særligt populære blandt små børn op til omkring otte år.

For at holde alle legetøj, bøger og andre ting organiseret, er børnevenlige hylder en god løsning.

Hvert børneværelse har brug for mindst én eller to flotte børneværelseshylder. Her kan børnene opbevare bøger, tøj, legetøj og meget mere. Genstande, der ellers ville skabe uorden, kan opbevares sikkert på hylderne. Dette hjælper børnene med at lære at holde orden tidligt i livet. En børneværelseshylde har også den praktiske fordel, at alt har sin plads. Vælg blot en af de prisvenlige børneværelseshylder fra Vicco-mærket i vores butik. Vi tilbyder hylder i en aldersvenlig stil, der er holdbare, nemme at vedligeholde og passer til ethvert børneværelse. Vi har blandt andet:

  • Børneværelseshylder med rum, med eller uden matchende foldbare kasser
  • Hylder med indbygget bænk og komfortable siddepuder
  • Boghylder med bænk, rum og hvileområde
  • Praktiske hjørnehylder

Suppler dine nye Vicco børneværelseshylder med søde foldbare kasser fra Vicco i vores sortiment. Vores smukke lyskæder skaber en hyggelig krog i ethvert hjørne.

Populære farver og variationer af børneværelse hylder

Puristiske lyse børneværelse hylder er de perfekte allroundere og minder om den populære skandinaviske stil. Denne moderne stilretning er kendetegnet ved lyse møbler i naturlige eller hvide farver. Hvide hylder med farverige foldbare kasser skaber et barnligt spillerum i rummet. Børneværelse hylder kan også bruges senere, når børnene bliver lidt ældre. Børneværelse hylder er ikke ens. Der er forskellige variationer at vælge imellem.

  • Stående hylder til børneværelset
  • Væghylder til børn
  • Hjørnehylder til børn

Når det kommer til børneværelse hylder, kan de groft opdeles i stående hylder, hjørnehylder og væghylder. Mens de stående hylder står på gulvet, monteres væghylder på væggen. Stående hylder, især hvis de er meget høje, bør også monteres på væggen. Hjørnehylder kræver mindst plads. Modeller som Vicco børneværelse hylder med siddebænk giver dit barn ekstra sidde- eller liggeplads. Vicco børneværelse hylder med skuffer giver masser af opbevaringsplads.

Når du køber en børneværelse hylde, er der nogle ting, du bør være opmærksom på.

Hylden skal passe til formålet og appellere ikke kun til dig, men også til dit barn. Hvis hylden også skal bruges i teenagerens værelse, kan du nemt erstatte de farverige foldbare kasser med enkle hvide eller grå. Derudover skal du sørge for, at hylden har tilstrækkelig plads og det rette antal rum til at rumme alt. Hvis du har mere end ét barn, kan det være en god idé at købe en større hylde eller flere hylder til børneværelset.

Du kan indrette børneværelset billigt med møbler fra ok-living.

Hvad angår den rigtige børneregalvariant, afhænger det af personlig smag og anvendelsesområdet. Derfor finder du hos os et stort udvalg af børnereoler til enhver behov og ethvert budget. Udover vores fantastiske og børnevenlige reoler, finder du hos os også alt det, du har brug for til at indrette børneværelset. Opdag for eksempel smukke senge til børn og babyer samt tilhørende tilbehør som sengetøj, puder og tæpper, men også skabe, stole og borde til børn.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser