Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil praktiske vaskeskabe online


Filter

Tvättskåp är praktiska hjälpmedel i badrummet eller tvättstugan.

Med dessa skåp har du möjlighet att snyggt förvara ditt smutstvätt i en tvättkorg bakom en stängd dörr, vilket håller det ur sikte. På så sätt slipper du ha smutstvätt liggande och varje familjemedlem kan själv ta hand om sin tvätt. Dessutom lär sig även barn att enkelt ta hand om sin smutstvätt. Med sin stängda dörr och opaka sidor ger tvättskåpet ett organiserat utseende till badrummet eller tvättstugan. Dagens tvättskåp är moderna, utstrålar en viss elegans och passar in i alla inredningsstilar. Hos ok-living har du möjlighet att beställa ett tvättskåp online efter dina individuella behov till förmånliga priser.

Vores vasketøjskabe passer sømløst ind i indretningen

Inden du bestiller et vasketøjskab, bør du overveje, hvor og til hvor meget tøj du har brug for det. Ud fra dette bestemmer du størrelsen. Også indretningsstilen spiller en rolle i beslutningen. Det skal være praktisk og elegant. Hos ok-living tilbyder vi billige vasketøjskabe i forskellige farver, designs og størrelser. Her har du muligheden for at vælge et skab, der er helt individuelt tilpasset dine behov. Vores skabe vil begejstre dig.

Opdag vasketøjskabe og andre møbler online hos os

Et badeværelse, hvor alt er organiseret, tilføjer ro og elegance. Det skal være en oase af velvære, da du tilbringer meget tid på badeværelset, og denne tid bør være så behagelig som muligt. I vores online butik, ok-living, har du tilstrækkelig valgmulighed for at designe badeværelset efter dine individuelle ønsker. Tag et kig i vores online butik, hvor vi også tilbyder andre møbler som vaskemaskineskabe, medicinskabe, badeskabe, badeværelsesmøbel-sæt eller underskabe til håndvasken. Uanset din indretningsstil finder du prisvenlige muligheder. Bestil nemt online.

Elegante og nyttige underskabe til håndvasken

I handlen finder du forskellige håndvaske, som ønsker at blive omkranset af et passende underskab i en tiltalende form. Vi tilbyder et stort udvalg af prisvenlige underskabe til håndvaske i forskellige designs. Før du køber et nyt underskab til håndvasken, skal du dog beslutte, om du ønsker at montere det på væggen eller placere det på gulvet. Derudover er der forskelle i design og udstyr. Det gør bestemt en forskel, om du vælger en vægmonteret eller fritstående underskab til håndvasken. Ved vægmonterede skabe er det vigtigt at være opmærksom på væggen, de skal monteres på, da montering på en letvægtsvæg kræver lidt erfaring. Fordelen ved en vægmonteret håndvaskskab er, at der er fri plads under skabet. Så kan du nemmere rengøre området under håndvasken eller bruge pladsen til andre genstande.

Billige håndvaskunderskabe og meget mere til badeværelset

Håndvaskunderskabe er en af de mest nyttige møbler på badeværelset. De er designet til at passe perfekt under håndvasken. Når du køber et nyt håndvaskunderskab, kan du vælge mellem mange størrelser, farver, udstyr og materialer, alt efter din smag og primære indretningsstil. Giv dit badeværelse en makeover og forvandl det til en ægte oase af velvære. Vælg din favoritmodel og få den nemt leveret hjem til dig.

Især i små badeværelser eller gæstetoiletter er det værd at vælge et kompakt, smalt håndvaskunderskab. Normalt er håndvaskene der lidt mindre, så underskabet skal være tilsvarende mindre. Mange husstande bruger også dette sted til opbevaring af rengøringsmidler. Tag et kig i vores butik og bestil en ny håndvaskskab i dag. Ud over det finder du også andre møbler til badeværelset hos os, såsom skabe til vaskemaskine, skabe til vasketøj, høje skabe, hængeskabe og midiskabe samt praktiske badmøbelsæt i mange størrelser.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser