Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Køb billig poolopvarmning online


Filter

Med en solopvarmet pool kan du bruge poolen året rundt

Hvor skønt ville det ikke være, hvis du kunne bruge poolen i din egen have året rundt. Ok-living tilbyder den passende løsning: en poolvarmer! For at opvarme vandet i din hjemmepool optimalt, har du brug for en poolvarmer.

Det er ikke kun på varme sommerdage, at det er sjovt at svømme i sin egen pool. En pool med varme kan bruges hele året rundt. En solopvarmet pool har den fordel, at poolvandet opvarmes ved hjælp af solenergi, hvilket gør det behageligt selv ved lavere temperaturer.

En stor fordel ved en solopvarmet pool er, at den kan bruges til forskellige typer af pools.

Den kan nemt eftermonteres og installeres uden større besvær. Oftest kan den tages i brug med det samme. En solopvarmet pool benytter solens varme, altså solenergi, til at behageligt opvarme poolvandet. Denne type poolvarmer er en økonomisk måde at opvarme en pool på. I modsætning til andre poolvarmere er en solopvarmet poolvarmer ikke kun relativt billig at anskaffe, den medfører heller ingen yderligere driftsomkostninger. På denne måde kan du endda spare penge på lang sigt ved at bruge en solopvarmet poolvarmer.

Typer af poolvarmere

En poolvarmer med solabsorber består normalt af varme-, salt- og/eller UV-bestandig plast. Ved hjælp af solmåtter til pools kan solstrålingen optimalt absorberes. Derved kan solvarmen bruges til at opvarme poolvandet. Solmåtterne kan opvarme vandet ved hjælp af fine rørføringer. De skal blot placeres på passende steder og forbindes direkte med poolens filteranlæg. Vandet kan pumpes gennem rørføringerne i solmåtten ved hjælp af pumpekraft. Hermed opvarmes vandet af solen. Alternativt kan der også anvendes soltæpper, solfolie eller solkollektorer. Kollektorerne fungerer efter et lignende princip som solmåtterne. De er yderligere udstyret med en plastikbeholder og en gennemsigtig afdækning. Dette skaber en såkaldt drivhuseffekt. Det betyder, at solvarmen kan udnyttes endnu mere effektivt. Solfolier eller -tæpper er specielle poolafdækninger, der om dagen opsamler solens energi og direkte overfører den til vandet. I modsætning til en elektrisk poolvarmer er det dog ikke muligt at opvarme vandet på lang sigt med soltæpper. Temperaturen bliver højst 5 grader varmere.

Poolvarme til en god pris hos ok-living

En poolvarmer er afhængig af modellen udstyret med solkollektorer og solabsorbere. Vandet pumpes enkelt gennem rørføringerne og opvarmes ved hjælp af solenergi. Derefter føres vandet tilbage til poolen. Hvis du ønsker at købe en poolvarmer online, skal du først og fremmest sikre dig, at ydeevnen passer til størrelsen af din pool. Når du placerer solmåtter, skal du også være opmærksom på, at de kræver en del plads.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70288 bedømmelser