Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil flotte træsenge online


Filter

Indret dit soveværelse med en billig træseng efter dine ønsker

Med en træseng fra ok-living vælger du en kvalitetsfuld og holdbar seng. Træsenge er tidløse og kan integreres i enhver soveværelsesindretning. Billige træsenge fra ok-living udgør en fantastisk midtpunkt i soveværelset og er en ægte blikfanger. På grund af synligheden af træets årer er træsengen unik og særlig. En træseng er ekstremt stabil, kan uden problemer bære en lidt tungere vægt og kan kombineres med enhver madras eller lamelbund. Skab dig selv en soveoase, hvor du kan føle dig helt komfortabel. Med en træseng, som du kan købe online, kan du indrette dit soveværelse på en stilfuld måde.

Træsenge fås i forskellige størrelser og farver.

Før du beslutter dig for en træseng, skal du gå ind i dit soveværelse og se, hvad der generer dig ved din nuværende soveplads, og hvad der absolut skal ændres. Har du brug for mere plads, når du sover? Skal børnene nogle nætter også sove i sengen? Skal sengen kun være til gæster? Dette er alle spørgsmål, du skal besvare, før du kan købe den rigtige træseng.

Heldigvis er der et stort udvalg af forskellige størrelser. Mens en træseng i størrelsen 90 × 200 cm er perfekt til børnene, kan du også finde billige træsenge i størrelsen 140 × 200 cm hos ok-living. Dette er meget almindelige størrelser. Større træsenge i størrelsen 160 × 200 cm eller 180 × 200 cm er særligt velegnede til to personer eller familier. Du bør også være opmærksom på højden. En standardhøjde på omkring 45 cm er meget behagelig for mange mennesker. Vælg en passende højde for at muliggøre en afslappet sengetid og opstigning.

Indretningsideer - Sådan kombinerer du dit nye træseng bedst muligt

Du ønsker helt sikkert at have lang glæde af din nye seng, derfor er det vigtigere at vælge en træseng, der passer perfekt til din indretningsstil og opfylder dine behov. En træseng giver dig mulighed for at skabe en behagelig atmosfære i soveværelset. Den kan kombineres med både moderne designermøbler og et rustikt indrettet soveværelse. Trætypen og åretegningen udstråler en vis hygge. Du kan købe billige træsenge hos os online, og du får en kvalitetsseng leveret til dit hjem. Hvis du kan lide en træseng i industrielt stil, så finder du træsenge med sorte metaldele hos os. Hvis du foretrækker en vintage eller landlig stil, vil træsenge i hvid eller med lyse træsorter være meget velegnede. Mens nogle træsenge er ubehandlede, er andre hvide lakerede eller lyst lakerede. Kig efter den farve og udgave, der passer bedst til din indretning.

Hvad er forskellen mellem en palettseng og en træseng?

En palettseng er normalt lavere end en træseng. I en træseng holdes madrassen fast af rammen på træsengen og kan ikke glide. På en palettseng kan man undlade en lamelbund, da paletterne af træ overtager denne funktion. Begge senge er lavet af træ og kan købes i forskellige varianter til en god pris, men forskellen i højden er ikke ubetydelig. En palettseng er normalt omkring 20 cm høj, mens en træseng med omkring 40 cm er betydeligt mere behagelig at stå op fra. Naturligvis er man meget fleksibel med en palettseng og kan også omdanne den til en sofa eller en stol. I vores butik kan du købe fantastiske palettsenge og træsenge.

Moderne træsenge og kvalitetsmøbler til dit soveværelse

En træseng er tidløs og passer perfekt ind i dit soveværelse. Når du bestiller, skal du være opmærksom på størrelsen og den passende højde. Derudover har du mulighed for at bestille passende natborde direkte online. Hvis du også vil se på boxspring- og polstersenge, så finder du et stort udvalg i vores butik. Du kan også finde senge-tilbehør og passende opbevaringsmuligheder til soveværelses-tilbehør online hos os. Kig rundt, lad dig inspirere og bestil din nye træseng og tilbehør online hjem til dig.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70594 bedømmelser