Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil mellemstore skabe til dit badeværelse billigt online


Filter

Midtskab - en god løsning til badeværelset takket være dets ideelle størrelse

Det særlige ved et midtskab er dets størrelse. Et midtskab til badeværelset er et fantastisk valg, hvis dit håndvaskunderskab ikke giver dig nok opbevaringsplads, eller hvis et højskab optager for meget plads. Badeværelses-midtskabe er en ideel mellem løsning på grund af deres optimale størrelse. Dybderne kan variere fra 40 × 35 cm, og højderne kan variere fra 70 til 130 cm alt efter dine behov. Den mest almindelige størrelse på 30 × 97 × 30 (B × H × D) er ideel til at forbedre små nicher og er pladsbesparende, selv med masser af opbevaringsplads. Udover håndvasken eller badekarret tilføjer badeskabet en vis dynamik til rummet.

Ideel opbevaringsløsning til badeværelset til en billig pris

Du vil blive overrasket over, hvor meget praktisk opbevaringsplads en midtskab giver, på trods af sin lille størrelse. Visuelt kan skabet se småt ud, men det er ikke tilfældet. I de åbne hylder i din midtskab til badeværelset kan du opbevare dine smukke håndklæder eller favoritprodukter. Bag dørene og i skufferne kan du holde styr på dine kosmetikartikler, hårtørrer og rengøringsartikler. Dette giver badeværelset et roligt og organiseret udseende. Du kan nemt bestille din midtskab online i vores webshop.

Smarte pladsbesparende løsninger - ok-livings badeværelses-midtskabe

Midtskabe skal overbevise både i funktionalitet og skønhed. For at gøre dit badeværelse til en oase af velvære tilbyder ok-living dig midtskabe i fantastiske designs med enestående håndværk, der er lette at rengøre. Især interessante er vores midtskabe fra "Fynn"-kollektionen, som er lavet af kvalitetsmaterialer og er særligt modstandsdygtige over for fugt og skimmel, da de er beskyttet mod negative miljøpåvirkninger. Ved at vælge dit personlige farveskema kan du give dit badeværelse et vidunderligt vintage-look.

Eller vælg en blankpoleret midtskab fra Vicco for en ren og minimalistisk stil. En anden mulighed er vores midtskab fra "Ilias"-kollektionen. Med sin minimalistiske, kompakte stil og trendy farver i kombination med grafisk og træ giver det dig optimal opbevaringsplads med sine fem rummelige skuffer. Alt er muligt, valget er helt op til dig, og monteringen er meget let takket være vores illustrerede vejledning.

Billige midtskabe og andre møbler til badeværelset

I ok-livings online butik har du mulighed for at bestille den rigtige midtskab efter dine ønsker og få den leveret hjem til dig. Måske har du brug for andre muligheder for at opbevare dine redskaber rent og pænt udover en midtskab. Møbler med flotte designs forvandler badeværelset til steder, hvor man gerne opholder sig. Hvad synes du om en passende underskab til håndvasken, et badeskab, et flot spejl eller et spejlskab over håndvasken eller vores forskellige sæt af badeværelsesmøbler?

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 68227 bedømmelser