Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

Bestil moderne stueskabe billigt online


Filter

Vi har et stort udvalg af skabe til stuen. Stuen er et centralt rum i enhver lejlighed.

Her ser man fjernsyn, samles med familien eller finder tid til afslapning. For at fuldende indretningen af rummet, er en stue skab en vigtig del. Dette kan vælges i overensstemmelse med indretningens stil og giver plads til forskellige ting. Bøger, tallerkener, glas, duge og meget mere kan opbevares deri. Når du køber det rigtige stue skab, har alle deres egne præferencer. Udover farve og stil bør størrelsen især være et vigtigt kriterium, da skabet skal passe perfekt ind i stuen og samtidig tilbyde tilstrækkelig opbevaringsplads. Mål nøje det sted, hvor det skal stå, inden du køber dit nye stue skab.

Valg af den rette stuevæg og online bestilling

Indretningsstilen i stuen er ofte afgørende for stilen på stuevæggen. Blandt de forskellige modeller af stuevægge er der nogle, der er populære lige nu. Mens der tidligere i stuerne ofte stod komplette, massive skabsvægge af massivt træ, som senere var svære at demontere, er tendensen i dag til stuevægge bestående af enkelte komponenter, der senere kan placeres og arrangeres efter behov i rummet. Disse er primært lavet af lettere materialer og har en godt afstemt farvekombination, der behager øjet. Indretningen af et rum er altid et spørgsmål om personlig smag og stil. Dette gælder også ved køb af stuevægge. For at imødekomme ethvert behov finder du hos ok-living mange forskellige designs, herunder:

  • Lys eller mørke stuevægge med glatte overflader og højglans-optik
  • Rustikke stuevægge i antik trælook med metalelementer
  • Modeller med skuffer og åbne hylder med eller uden fødder

Wohnzimmerskabe fra ok-living

Skabe til stuen findes i et stort udvalg af materialer og designs. Wohnzimmerskabe i hvid skaber et moderne og rummeligt udseende, mens skabe i træoptik er mere rustikale og udstråler varme. Skabsmodeller i grå eller betonoptik bliver også stadig mere populære. Valget af det passende klassiske skab afhænger af rummets indretning og formålet med møblerne. I vores online-shop finder du derfor et stort udvalg af Wohnzimmerskabe, såsom sideboards, lowboards og highboards. I soveværelset bruges skabe normalt til opbevaring af tøj, håndklæder eller sengetøj, mens de i stuen primært bruges til opbevaring af tallerkener, glas og dekorationsgenstande. Da de ofte er godt synlige i rummet, er det endnu vigtigere, at dine nye Wohnzimmerskabe er visuelt tiltalende.

Køb dit stueskab billigt og få det bekvemt leveret hjem til dig.

Afhængig af hvilken model du vælger, kan din nye stueskab enten stå frem og skille sig ud eller harmonisk passe ind i resten af indretningen. Til små rum anbefales små skabe i lyse farver, mens i større rum kan mørkere og mere rustikke stueskabe tilføje en interessant accent. Hovedformålet med et skab i stuen er normalt at opbevare dine ting på en organiseret måde. Før du køber skabet, kan nogle spørgsmål være nyttige:

  • Hvor meget plads har du til rådighed?
  • Hvad ønsker du at opbevare?
  • Skal genstandene være skjulte eller åbent udstillet?
  • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for?
  • Vil du have, at skabet skal skille sig ud eller harmonere med resten af indretningen?

Wohnzimmerschränke har nogle fordele i forhold til hylder. Alt, hvad du kan opbevare i et skab, er ikke kun beskyttet mod nysgerrige blikke, men også mod støv og snavs. Derudover giver skabe en mere hyggelig følelse i et rum i forhold til en indretning, der udelukkende består af reolsystemer. Hvis du dog har dekorative genstande, som du gerne vil vise frem, så finder du også et stort udvalg af kvalitets og prisbillige stue hylder i vores sortiment.

Møbler til stuen fra ok-living

Er du på udkig efter et nyt stueskab? Så tag dig god tid til at udforske vores online-butik. Vi tilbyder noget, der passer til enhver smag og størrelse af rum. Udover vores højkvalitets og alligevel billige stueskabe, finder du også talrige andre møbler til stuen i vores sortiment. Opdag vores hyggelige, rummelige sofaer og stueområder, vores smukke stueborde og fantastisk stuedekoration, og bestil dine nye møbler hos os i dag.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 68227 bedømmelser