Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% køberbeskyttelse
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dages returret
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse fra 0,00 Kr.

CD-hylde "Jukebox" Hvid 136cm Vicco

669,00 kr.*

Varenummer: 425142193222701

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon På lager, leveringstid: 3 - 4 dage

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis forsendelse og returnering
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Penge tilbage garanti og 30 dages returpolitik
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Produktinformation "CD-hylde "Jukebox" Hvid 136cm Vicco"
Opbyg dit eget coverbibliotek i dit hjem med vores 136 cm lange, hvide, gennemsigtige jukebox, så du altid har alt ved hånden.
Vil du være i stand til at fylde vores mediehylde helt op? Den har plads til op til 800 cd-æsker eller 400 dvd-æsker. Med 21 hylder kan du organisere din mediesamling efter kunstner, genre eller endda efter udgivelsesår.

De 18 hylder kan justeres i højden, så kuverter i forskellige højder passer fint ind på hylderne, og der ophobes ikke støv.
Derudover kan du placere andre ting i rummene for at dekorere din bolig. Overbevis dig selv og tag vores rummirakel med hjem!

Med den illustrerede monteringsvejledning, som er inkluderet i leveringen, er montering en leg for børn!

________________________________________________________________________________

Tekniske data

Farve
Hvid mat

Dimensioner
Gesamt: 105,4 x 136 x 19 cm (BxHxT)
CD-fag: 32 x 15 cm (BxD)

Vægt
29,8 kg

Materiale
Korpus: spånplade, 16 mm, belagt med melaminharpiks

________________________________________________________________________________

Leveringsomfang

- 1x CD-Regal

Dekoration ikke inkluderet
Farve: Hvid
Bredde: 19cm
Højde: 136cm
Længde: 105.4cm
Vægt: 29.8kg

10 af 11 bedømmelser

4.36 ud af 5 stjerner


45%

45%

9%

0%

0%


Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.

Fremragende

Rigtig godt

Godt

Acceptabelt

Utilfredsstillende

(Maksimalt antal filer:3, Maksimal filstørrelse (i MB):32, Tilladte filudvidelser:jpg;png)
Ingen filer valgt

May 3, 2022 10:20

Et skab til mine manga'er

Jeg har endelig fundet en garderobe til min manga-serie 'FairyTail' og jeg er også meget glad! Jeg anbefaler virkelig, at du sætter det op med 2 personer, det er svært at gøre det alene. 😅 4/5 stjerne for kvaliteten, fordi den øverste plade desværre ikke går hele vejen, men det synes jeg ikke er så slemt, for jeg kan ikke se det 😉 Det var også svært at sætte hyldepropperne fast, men jeg hjalp FORSIGTIGT lidt med hammeren. 4/5 stjerne for prisen, jeg ville gerne have haft den lidt billigere. 4/5 stjerner for stabilitet, men samlingen er virkelig svær! Jeg satte et par hylder ind for at gøre det mere stabilt under monteringen. Når det hele er færdigt, står det godt op. Kun hvis du har katte som mig, vil jeg anbefale, at du fastgør det medfølgende beslag til væggen. Der er plads til 360 Manga-bøger i hylden, og der er stadig 3 rum til CD-husene (jeg ved ikke, hvor mange der kan være deri).

June 29, 2022 11:03

Glad for hylden

Hylden er blevet centrum i min stue, kvaliteten er virkelig god, godt lavet, uovertruffen til denne pris. Jeg har ledt efter en hylde som denne i lang tid og har endelig fundet den!

Kundenbilder hochgeladen:

May 3, 2022 10:21

Meget flot.

Hurtig levering, emballagen blev revet i stykker og ankom i en nødsituation - men alt sammen uden skader. Meget god kvalitet, marmormønster meget ædelt. Alle "ingredienser er komplette" og samles på 30 minutter af to personer. Beskrivelsen er let at forstå. Hylden ser flot ud og har masser af plads til medier. Vi valgte denne højde, fordi vores stue har et skråt tag. Den er endnu ikke fastgjort til væggen, men medierne tynger den ned, og hylden står fast. Vi er meget tilfredse.

May 3, 2022 10:21

Vicco CD DVD Blu-ray Regal

Der er plads til mere end 400 cd'er på hylden, men de originale hylder er ikke nok (gå i byggemarkedet og få lavet nogle!). Samlingen er relativt hurtig efter at have fulgt monteringsvejledningen, men en anden person bør være med til at opstille og samle hylden (det er simpelthen bedre end at gøre det alene, fordi den er relativt stor!). Til den nuværende pris på lidt over 60 euro er hylden meget god værdi og meget stabil.

May 3, 2022 10:22

Let at samle

Reolen kan samles af to personer på ca. 40 minutter. Reolerne kan arrangeres individuelt. Da vi kun brugte hylden til cd'er, ville det have været bedre med 3 plader mere. Så det sidste rum mellem hylderne er lidt stort, og i stedet for de annoncerede 800 cd'er er der kun plads til ca. 720 cd'er.

May 3, 2022 10:24

DVD

Hylden opfylder kravene. Vejledningen var meget tydeligt skiltet. Samling af to personer uden problemer. Mere end nok plads til at opbevare alle dine dvd'er og cd'er. Farven afviger ikke fra billederne.

May 3, 2022 10:25

Gut.

Jeg skubbede den op mod væggen og skruede den fast. Og kun sætte cd'er i den, og det ser godt ud!

May 3, 2022 10:24

Perfekt størrelse og plads nok til DVD'er, BluRays, CD'er og videospil.

Perfekt størrelse og plads nok til DVD'er, BluRays, CD'er og videospil. Hylden er stabil og kvaliteten/holdbarheden er god, og forholdet mellem pris og ydelse er også godt.

May 3, 2022 10:23

Smuk hylde

Hylden er meget smuk. Du kan bruge rummene som du vil. Det er en skam, at der faktisk er tre vægge til bagvæggen i stedet for én stor væg. Det ville have gjort det nemmere at samle den, og desværre var der ingen vejledning.

May 3, 2022 10:24

Pris/ydelse er god, men...

...hullerne, især i hylderne, kunne passe lidt bedre til de medfølgende hyldebærere. Her ville det have været bedre med en mere enkel, cylindrisk hyldeholder. Delene var også relativt støvede, så hver del skal tørres af individuelt først. Alt i alt er det dog meget stabilt og pengene værd.

Kundetilfredshed
Meget god
4.59 / 5.00
fra 70227 bedømmelser